Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Gnetics Extender

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει:

 • 1 Επιμηκυντή Gnetics
 • 1 σύνολο ανταλλακτικών (3 τεμάχια)
 • + Θήκη
 • + Λευκό κουτί για διακριτική αποστολή
 • + Εγγύηση του κατασκευαστή
 • + Πρόγραμμα ασκήσεων NaturPenis εντελώς δωρεάν

59,95 99,95 

Αγαπημένα 5
Κωδικός προϊόντος: 10008313 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Τι είναι το Gnetics Extender

Είναι μια προηγμένη συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να επιμηκύνει το πέος με εντελώς φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας την επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδο έλξης.

Διεγείρει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του ιστού του πέους μέσω της έλξης, διότι εάν ένα μέρος του σώματος υπόκειται σε συνεχή ένταση, τα κύτταρα μπορούν να πολλαπλασιαστούν με αποτέλεσμα την αύξηση του εν λόγω ιστού.

Με πατενταρισμένη τεχνολογία Ergoturn που επιτρέπει την τοποθέτηση του πέους στη φυσική του θέση για την αποφυγή του πόνου, παρέχοντας περιστροφή 45 μοιρών σε αντίθεση με άλλους εξωστήρες.

Πολυλειτουργικό κλείσιμο σιλικόνης που σας επιτρέπει να επιλέξετε το κλείσιμο που είναι πιο άνετο για εσάς από δύο διαφορετικούς τύπους αντιαλλεργικής σιλικόνης.

Πολύ ασφαλείς και ισχυρές απλοποιημένες ράβδοι που διαθέτουν εσωτερικά ελατήρια σε κάθε πλευρική μπάρα τους, τα οποία διατηρούν ένα φορτίο τάνυσης στο πέος, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί με την περιστροφή μιας από τις ράβδους.

Το Gnetics Extender βοηθά στην επιμήκυνση του ανδρικού μορίου μέσω ενός συστήματος έλξης και της πατενταρισμένης τεχνολογίας Ergoturn.

Αυτή η προέκταση πέους αναπτύσσει τον ιστό, προσφέροντας διεύρυνση του πέους και διορθώνει την καμπύλη του πέους, αναπαράγοντας μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Το ανδρικό μόριο λογικά έχει περιορισμούς όσον αφορά τη διεύρυνση και το μήκος, δεδομένου ότι το μέγεθος σχετίζεται με την ικανότητα του corpora cavernosa να συγκρατεί αίμα κατά τη διάρκεια της στύσης.

Το Gnetics Extender βασίζεται στην αρχή της έλξης, η οποία εφαρμόζεται για την επιμήκυνση διαφόρων τμημάτων του σώματος, στην προκειμένη περίπτωση του πέους, με την εκτέλεση προοδευτικής έλξης, η οποία προάγει την ανάπτυξη του συνδέσμου και των στηλών του στυτικού ιστού, καθώς και του υπόλοιπου ιστού του πέους, για τη διεύρυνση του πέους.

Συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας για την εμπορία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών.

Πως να το Χρησιμοποιήσω;

Βήμα 1: Τοποθετήστε το Gnetics Extender (την βάση του μεγεθυντή) στο πέος όταν είναι σε χαλαρή κατάσταση (όχι σε στύση).

Βήμα 2: Τοποθετήστε τα υπόλοιπα εξαρτήματα.

Βήμα 3: Χάρης στο σύστημα Ergoturn θα διαπιστώσετε την ευκολία του κατά την χρήση.

Βήμα 4: Η συνολική διάρκεια χρήσης του είναι 4-6 μήνες και με ημερήσια χρήση 4-9 ώρες (αναλόγως με την αντοχή σας).

gnetics extender step 1gnetics extender step 2gnetics extender step 3gnetics extender step 4

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευή

1 Συσκευή, 1 Συσκευή + 2 μήνες sizegain plus χάπια

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop