Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήΤρόποι Πληρωμής

Το uromed.gr σας δίνει τη δυνατότητα κατά την έναρξη της παραγγελίας σας να διαλέξετε παραστατικό, ανάμεσα από απλή απόδειξη ή τιμολόγιο. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάμεσα σε:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ : Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ :  Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας  στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας, με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελία σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.

Εθνική Τράπεζα
GR6401102260000022601351608

Revolut Bank:
GB40 REVO 0099 6955 7797 72

Χρειάζεται  ΜΟΝΟ να μας ενημερώσετε μέσω Viber ή μέσω email ότι απλά έχετε ολοκληρώσει την κατάθεσή σας. Μόλις το σύστημά μας επιβεβαιώσει την πληρωμή σας, αμέσως θα ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.
* Εφόσον η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα (πλην Eurobank και Πειραιώς δηλαδή) υπάρχουν επιπλέον διατραπεζικά έξοδα που επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

PAYPAL : Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PAYPAL. Σε αυτή την περίπτωση έχετε επιπλέον επιβάρυνση 3,2% επί του ποσού της παραγγελίας σας, το οποίο αποτελεί προμήθει της υπηρεσίας της PAYPAL και όχι του καταστήματός μας.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop