Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Save 49.05 €

Maral Gel

Το Maral Gel είναι ένα φυτικό προϊόν με φυσικά συστατικά το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μεγαλώσει το πέος σας. Το προϊόν έχει αναπτυχθεί ως τοπικό gel που μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο πέος για να βοηθήσει στην επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

 • Σε συνδυασμό με τεχνικές μασάζ, μεγαλώνει το χρόνο στύσης του πέους και κάνει το πέος πιο σκληρό.
 • Τα συστατικά του προϊόντος διεισδύουν γρήγορα στο πέος για να κάνοντας το παχύτερο και μακρύτερο.
 • Εχει επίσης συστατικά αποστείρωσης και της απολύμανσης, τα οποία μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά το πέος και να αποτρέψουν τις ασθένειες.
 • Περιέχει αγνά φυτικά συστατικά χωρίς ερεθιστικές επιδράσεις.
 • Παρατείνει αποτελεσματικά το χρόνο εκσπερμάτισης και κάνει τη σεξουαλική ζωή να διαρκεί περισσότερο.

Original price was: 78,00 €.Current price is: 28,95 €.

Αγαπημένα 7

Περιγραφή

Maral Διεργετικό Gel

Το Maral Gel είναι ένα φυτικό προϊόν με φυσικά συστατικά το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μεγαλώσει το πέος σας. Το προϊόν έχει αναπτυχθεί ως τοπικο gel που μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο πέος για να βοηθήσει στην επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Επιπλέον, συμβάλλει στη βελτίωση της λίμπιντο και της ισχύος και βοηθά επίσης στην ενίσχυση της στύσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ευχαρίστηση κατά τη σεξουαλική πράξη και για τα δύο μέρη που συμμετέχουν.

Ίσως, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι ότι είναι 100% φυσικό. Η σύνθεσή του είναι τόσο ισχυρή που αν και το Maral Gel είναι καινούργιο, έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή αμέτρητων ανδρών από όλη την Ευρώπη.

Το προϊόν λειτουργεί εξαιρετικά όταν πρόκειται να προσθέσει εκατοστά στο πέος. Όσοι άνδρες το έχουν δοκιμάσει έχουν μοιραστεί τις εμπειρίες τους μέσω φόρουμ και ιστολογίων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι τελικά κατάφεραν να ξεπεράσουν τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν νωρίτερα. Έχουμε αναλύσει αυτό το προϊόν με μεγάλη λεπτομέρεια και είμαστε τώρα έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε τα ευρήματά μας.

Έτσι, αν είστε δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους σας, θέλετε να αυξήσετε το μέγεθός του ή αντιμετωπίζετε άλλα σεξουαλικά προβλήματα, όπως στυτική δυσλειτουργία και πρόωρη εκσπερμάτιση, είναι καιρός να διαβάσετε αυτή την κριτική μέχρι τέλους. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Maral Gel και τα οφέλη που προσφέρει θα σας αφήσει έκπληκτους.

Συστατικά του Maral Gel

 • Εκχύλισμα ρίζας Maral – αυτό το αποτελεσματικό συστατικό χρησιμοποιείται στη φυσική ιατρική από πολύ παλιά. Έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετικό στη βελτίωση της ροής του αίματος και της κυκλοφορίας. Η διεύρυνση του πέους βασίζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στη ροή του αίματος. Έτσι, ο ρόλος που παίζει το εκχύλισμα ρίζας maral είναι ότι προάγει την επαρκή ροή του αίματος στους θαλάμους του πέους και βοηθά στη διεύρυνση των κοιλοτήτων και των αιμοφόρων αγγείων. Μετά από ημέρες συνεχούς εφαρμογής, τα αιμοφόρα αγγεία στην περιοχή του πέους διευρύνονται φυσικά, αυξάνοντας έτσι το συνολικό μέγεθος του πέους.
 • Εκχύλισμα ρίζας Caenothus – αυτό το φυτό είναι επίσης γνωστό ότι βελτιώνει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία. Όταν το πέος λαμβάνει επαρκή παροχή αίματος, διογκώνεται σε μέγεθος και βοηθά επίσης τους άνδρες να επιτύχουν μακροχρόνιες και πιο έντονες στύσεις.
 • Τζίντζερ – βελτιώνει την ορμονική ισορροπία και αυξάνει επίσης την παραγωγή σπέρματος.
 • Μέντα – Βοηθά στην αύξηση της ευαισθησίας στις σεξουαλικές περιοχές και βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Επιπλέον πληροφορίες

Οδηγίες Χρήσης

Βάλτε στο χέρι σας 2-3 σταγόνες του τζέλ και κάντε απαλό μασάζ στο πέος σας μέχρι το τζέλ να απορροφηθεί εντελώς.

Συστατικά

Εκχύλισμα ρίζας Maral
Εκχύλισμα ρίζας Caenothus
Τζίντζερ
Μέντα

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop