Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήShopExternal ProductsNitric Max : Νιτρικό οξείδιο
Save 10 €

Nitric Max : Νιτρικό οξείδιο

Τo συμπληρώμα Nitric Max (Νιτρικό Οξείδιο) χρησιμοποιηται για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, την αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς επίσης για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

59,99 

Αγαπημένα
Κατηγορία:

Περιγραφή

Το Νιτρικό Οξείδιο ή αλλιώς μονοξείδιο του αζώτου (NO) είναι μια χημική ένωση που διαδραματίζει ρόλο κλειδί στην διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγιούς κυκλοφορίας, βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και παρέχει πολλά άλλα οφέλη στην υγεία. Με την αυξανόμενη έρευνα σχετικά με τις επιδράσεις του Nitric Max (Νιτρικό Οξείδιο) τα τελευταία χρόνια, περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στα συμπληρώματα ως τρόπο να αυξήσουν την πρόσληψή τους και να επωφεληθούν από τα πιθανά οφέλη του.

Το Νιτρικό Οξείδιο παράγεται από το σώμα μας και είναι απαραίτητο για πολλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης, της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και της σηματοδότησης των νεύρων. Τα συμπληρώματα Nitric Max (Νιτρικό Οξείδιο) χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, την αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς επίσης για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Τα τελευταία χρόνια, τα συμπληρώματα Nitric Max (Νιτρικό Οξείδιο) (ΝΟ) έχουν γίνει δημοφιλή μεταξύ των αθλητών και των λάτρεις της φυσικής κατάστασης για την ικανότητά τους να βελτιώνουν την απόδοση της άσκησης. Τα συμπληρώματα συχνά διατίθενται στο εμπόριο ως συμπληρώματα «μυϊκής οικοδόμησης» ή «προ της προπόνησης».

Επιπλέον πληροφορίες

Οδηγίες Χρήσης

Προτεινόμενη δόση: 4 δισκία την ημέρα

Συνιστώμενη χρήση: Πάρτε τέσσερα (4) δισκία με νερό περίπου 20 λεπτά πριν από την προπόνηση. Χρησιμοποιήστε με μια κατάλληλη διατροφή και πρόγραμμα άσκησης.

Συνιστώμενη περίοδος χρήσης: 2 μήνες.

Συστατικά

NUTRITION INFORMATION
Serving Size: 4 Capsules
Serving Per Container: 30

Amount per Serving %NRV

Iron (as Ferrous Fumarate) 14 mg 100%

L-Arginine Alpha Keto Glutarate 1500 mg *

Citrulline Malate 2:1 750 mg *

Beta Alanine 360 mg *

Hawthorn Berry Extract 10:1 200 mg (Equivalent to 2000 mg) *

Green Tea Extract 20:1 37.5 mg (Equivalent to750 mg) *

Grapeseed Extract 120:1 6.25 mg (Equivalent to 750 mg) *

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop