Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Save 20 €

Profertil

Βασικά χαρακτηριστικά

 1. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων και τον όγκο της εκσπερμάτισης.
 2. Βελτιστοποιεί τις πιθανότητές να αφήσετε μια γυναίκα έγκυος αυξάνοντας την ανδρική γονιμότητα
 3. Δημιουργεί βιώσιμο, ενεργητικό, υγιές σπέρμα.
 4. Πολλές βιταμίνες και μέταλλα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για σύλληψη
 5. Αντιμετωπίζει τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην ανδρική γονιμότητα και την υγεία του σπέρματος

69,00 

Εξαντλημένο

Αγαπημένα

Περιγραφή

Τι είναι τo Profertil

Tο Profertil είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της ανδρικής γονιμότητας, το οποίο δρα βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα του σπέρματος.

Η ανδρική υπογονιμότητα οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Γενετικά αίτια, στρες, αλλαγές στον τρόπο ζωής, αλλά και διατροφικές συνήθειες έχουν ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση της παραγωγής και της ποιότητας του σπέρματος. Ωστόσο, η ανεπαρκής παραγωγή σπέρματος δεν επηρεάζει μια μειονότητα, καθώς σχεδόν το 6% του συνολικού ανδρικού πληθυσμού δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει την επιθυμία του να τεκνοποιήσει, ακόμη και μετά από ένα χρόνο σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς προφυλάξεις. Το Profertil περιέχει μια σειρά από ενεργά θρεπτικά συστατικά κατά της ανδρικής υπογονιμότητας.

Αυτά είναι τα συστατικά που περιλαμβάνονται στο PROfertil

L-καρνιτίνη
Δρα ως ενεργειακό υπόστρωμα για τα σπερματοζωάρια. Βοηθά στην αύξηση της κινητικότητας και της επιβίωσης του σπέρματος.

L-αργινίνη
Αυτό το αμινοξύ χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα για υγιή κυτταρική λειτουργία, επομένως βοηθά στη διασφάλιση της υγείας και της σωστής λειτουργίας του σπέρματος.

Συνένζυμο Q10
Επίσης γνωστό ως CoQ10, αυτή η ουσία παράγει ενέργεια στα κύτταρα και ως εκ τούτου μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κινητικότητας του σπέρματος και των ρυθμών γονιμοποίησης.

Βιταμίνη Ε
Αυτό το αντιοξειδωτικό είναι πολύ σημαντικό για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τα σπερματοζωάρια να διεισδύσουν μέσω του ωαρίου.

Ψευδάργυρος
Αυτό το στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της πυκνότητας του σπέρματος και στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης για τη βελτίωση της σπερματογένεσης (τη διαδικασία παραγωγής σπερματοζωαρίων).

Φολικό οξύ
Αυτό είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των κυττάρων και τη διαίρεση των κυττάρων, επομένως όχι μόνο βοηθά στην αύξηση του όγκου του σπέρματος, αλλά μπορεί επίσης να αυξήσει την ποιότητα και την υγεία του σπέρματος.

Γλουταθειόνη
Ένα βασικό συστατικό στη διαδικασία παραγωγής σπέρματος, η γλουταθειόνη αποτελείται από 3 αμινοξέα και διασφαλίζει ότι τα σπερματοζωάρια (όπου παράγεται το σπέρμα στους όρχεις) λειτουργούν υγιεινά.

Σελήνιο
Αυτό βοηθά στην προστασία κάθε μεμονωμένου σπερματοζωαρίου καθώς και στη βελτίωση της κινητικότητας του σπέρματος.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το φολικό οξύ και ο ψευδάργυρος έχουν θετική επίδραση στην ποιότητα του σπέρματος. Και τα δύο περιέχονται στον μοναδικό συνδυασμό των οκτώ ενεργών συστατικών που συνθέτουν το προϊόν. Αλλά η L-καρνιτίνη, μια ουσία που αναπαράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό και βελτιώνει την κινητικότητα του σπέρματος, μαζί με το αμινοξύ L-Αργινίνη, το συνένζυμο Q10, τη βιταμίνη Ε και τα δεσμευτικά ελεύθερων ριζών Γλουταθειόνη και Σελήνιο αυξάνουν τις πιθανότητες γονιμοποίησης. .

Το PROfertil είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, την κινητικότητα και τον όγκο της εκσπερμάτισης.

Πραγματοποιήθηκε μια μελέτη με δείγμα 95 ανδρών κατά μέσο όρο 36,2 ετών με τουλάχιστον 2 παθολογικά σπερμογραφήματα. Τα υποκείμενα της δοκιμής έπαιρναν 2 κάψουλες PROfertil την ημέρα για τρεις μήνες μετά τον οποίο πραγματοποιήθηκε ένα άλλο σπερμογράφημα. Η μέση πυκνότητα των σπερματοζωαρίων αυξήθηκε κατά 80,5% και η συνολική κινητικότητα των σπερματοζωαρίων αυξήθηκε από 33,13% σε 49,27%. Τελικά, 21 από τους 82 είχαν πλέον φυσιολογικά αποτελέσματα εξετάσεων και αναφέρθηκαν 14 εγκυμοσύνες !

Επιπλέον πληροφορίες

Χαρακτηριστικά

Συστατικά L-καρνιτίνη L-τρυγική, L-αργινίνη μονοϋδροχλωρική, dl-άλφα τοκοφερυλοξικό, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (υλικό κάψουλας) Κιτρικός ψευδάργυρος, L-γλουταθειόνη, στεατικό μαγνήσιο (διαχωριστικός παράγοντας), συνένζυμο Q10, οξινογλουταμινικό νάτριο, σεληνικό νάτριο
Μάρκα PROfertil
Συνιστάται για Συμπλήρωμα ανδρικής γονιμότητας
Περιεχόμενα που περιλαμβάνονται 60 ή 180 κάψουλες

Οδηγίες Χρήσης

Δοσολογία Λαμβάνετε δύο κάψουλες την ημέρα πριν ή μετά το γεύμα και μαζί με ένα ποτήρι νερό
Μέγεθος 60 – 180 κάψουλες

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop