Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Save 10.05 €

Cum Plus Strong

Οι φυτικές κάψουλες Cum Plus Strong έχουν σχεδιαστεί για να:

 • αυξήσουν την ποσότητα του σπέρματος
 • ενισχύουν τη δύναμη της εκσπερμάτωσης
 • βελτιώσουν την ποιότητα του σπέρματος
 • συμβάλλουν στη σεξουαλική ζωτικότητα
 • διεγείρουν τη διαδικασία της σπερματογένεσης
 • αυξήσουν τη δύναμη και τη διάρκεια της στύσης

Original price was: 39,95 €.Current price is: 29,90 €.

Αγαπημένα 2

Περιγραφή

Αύξηση όγκου εκσπερμάτισης

Τα τελευταία χρόνια, λόγω του ρυθμού της ζωής, του άγχους, των διάφορων προβλημάτων βλέπουμε να υπάρχει παγκόσμια ένα πολύ μεγάλη δυσκολία των νέων ζευγαριών να αποκτήσουν παιδιά. Αυτό κατά ένα μεγάλο μέρος αφείλεται στο γεγονός πως το σπέρμα των ανδρών δεν είναι τόσο δυνατό όσο τα προηγούμενα χρόνια.

Για την ακρίβεια, Δανοί ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς η ποιότητα του σπέρματος έχει μειωθεί σχεδόν κατά 50 τοις εκατό τα τελευταία 50 χρόνια. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων (σε ένα χιλιοστόλιτρο μειώθηκε από 113 σε 66 εκατομμύρια) επιβεβαιώνει αυτή τη θέση. Σε όλη την Ευρώπη γίνονται έρευνες και τεστ στους άνδρες και διαπιστώνεται πως η κακή ποιότητα του σπέρματος ειναι πλέον όλο και πιο αισθητή.

Η παραγωγή σπέρματος δεν περιορίζεται από κανένα όριο. Αντίθετα, η τακτική σεξουαλική δραστηριότητα ευθέως ανάλογη με τη δύναμη της ορμής βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας των ανδρών. Η σεξουαλική δραστηριότητα διεγείρει τους όρχεις να παράγουν σπέρμα και τεστοστερόνη.

Το Cum Plus Strong είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αυξάνει την ευχαρίστηση κατά τη συνουσία, παρατείνει τη διάρκεια μιας στύσης, αλλάζει τη γεύση του σπέρματος και βοηθάει ώστε να έχετε μεγαλύτερη σε όγκο και πιο έντονη εκσπερμάτιση.

Σε επίσημη έρευνα που έγινε στην Πολωνία απο την εταιρεία που παρασκευάζει το cum plus strong, σε άντρες που επιβεβαιωμένα χρησιμοποιήσαν αυτά τα χάπια για 3 μήνες, το 83% απάντησε πως είδε πολυ μεγάλη βελτίωση στην ποσότητα της εκσπερμάτισης και θα το σύστηνε σε άλλους άνδρες.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από 5-7 ημέρες χρήσης.

Οι άνδρες επιβεβαιώνουν:

 • η γεύση του σπέρματος έχει αλλάξει
 • η στύση διαρκεί περισσότερο

*Έκθεση Μελέτης Αποτελεσματικότητας – ανάθεση της “Medica-Group” – Μάιος 2018.

Cum Plus Strong για υγιές σπέρμα και ισχυρή εκσπερμάτιση

Οι καινοτόμες φυτικές κάψουλες Cum Plus Strong έχουν σχεδιαστεί για να:

 • βελτιώσουν τη γεύση του σπέρματος
 • ενισχύουν τη δύναμη της εκσπερμάτωσης
 • βελτιώσουν την ποιότητα της συνουσίας
 • συμβάλλουν στη σεξουαλική ζωτικότητα
 • διεγείρουν τη διαδικασία της σπερματογένεσης
 • αυξήσουν τη δύναμη και τη διάρκεια της στύσης
 • επιταχύνουν την αναγέννηση των γεννητικών οργάνων μετά τη σεξουαλική επαφή

Συστατικά

Εκχύλισμα ρίζας μάκα

Η μάκα (Lepidium meyenii) είναι φυτό ιθαγενές στις περουβιανές Άνδεις και φύεται σε υψόμετρο 3.500 μέτρων. Είναι η υψηλότερη καλλιέργεια τροφίμων στον κόσμο. Η μάκα αναπτύσσεται σε βραχώδη εδάφη αφιλόξενα για τα περισσότερα άλλα φυτά και ευδοκιμεί σε ακραίες κλιματικές συνθήκες. Το Maca αναπτύσσει φύλλα και ρίζες, περίπου στο μέγεθος ενός ραπανιού.
Η ρίζα εκτιμάται για τις ιδιότητές της – αυξάνει την ενέργεια, την αντοχή και τη γονιμότητα σε ανθρώπους και ζώα. Αναμφίβολα η ρίζα Maca έχει κάνει δυνατή μια παραγωγική ζωή σε πολύ μεγάλα υψόμετρα για γενιές ανθρώπων.

L-Αργινίνη

Αργινίνη (Arg) – μια οργανική ένωση από την ομάδα των αμινοξέων που κωδικοποιούνται από το DNA. Η παρουσία μιας ομάδας γουανιδινίου στο μόριο είναι ο λόγος για τον βασικό του χαρακτήρα. Σε ζωντανούς οργανισμούς, συμμετέχει στο μεταβολισμό του αζώτου: μεταφορά αζώτου στον κύκλο του Krebs της ουρίας και σύνθεση κρεατινίνης.

Μερικές φορές κατηγοριοποιούνται ως ενδογενή ή εξωγενή αμινοξέα. Είναι επίσης ταξινομημένο ως “σχετικά εξωγενές”. Το επίπεδο της βιοσύνθεσής του εξαρτάται από την κατανάλωση επαρκών ποσοτήτων των φυσικών προδρόμων του – προλίνη και γλουταμινικό οξύ[10].
Η αργινίνη εμφανίζεται φυσικά στις πρωτεΐνες των κυτταρικών πυρήνων και των γεννητικών κυττάρων (ιστόνες). Αποτελεί περίπου το 80% της πρωτεΐνης πρωταμίνης.

Εκχύλισμα σπόρων μουστάρδας

Το εκχύλισμα σπόρων μουστάρδας χρησιμοποιείται στην κινεζική και ινδική ιατρική κυρίως ως τονωτικό (ενδυναμωτικό) παράγοντα. Το ινδικό σύστημα ιατρικής – Unani – αναγνωρίζει τους σπόρους μουστάρδας ως αφροδισιακό. Στη δυτική ιατρική, το εκχύλισμα σπόρων μουστάρδας χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα διατροφής για την αύξηση της ισχύος και την προώθηση της στύσης στους άνδρες.
Η χρήση των σπόρων μουστάρδας ως αφροδισιακό ξεκίνησε με μια μελέτη που διεξήχθη τη δεκαετία του 1970 σε υπογόνιμα ζευγάρια, τα αποτελέσματα έδειξαν αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης και ωχρινοτρόπου ορμόνης στους άνδρες μετά τη χρήση του βοτάνου.

Επιπλέον πληροφορίες

Οδηγίες Χρήσης

Δοσολογία και οδηγίες χρήσης
Κάθε συσκευασία του Cum Plus Strong περιέχει 60 κάψουλες, δηλαδή 30 ημερήσιες δόσεις.

1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα με ένα ποτήρι νερό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Μην παίρνετε περισσότερες από 2 κάψουλες την ημέρα.

*Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το συμπλήρωμα διατροφής Cum Plus Strong στον διαβήτη.

Σύνθεση

Συνθεση
Ζελατίνη
Εκχύλισμα χερσαίου μαχαιριού 20:1 90 mg
Εκχύλισμα Sarsaparilla 4:1 80 mg
Εκχύλισμα ρίζας αμερικανικού ginseng 4:1 80 mg
L-αργινίνη 60 mg
Εκχύλισμα ρίζας μάκας 4:1 60 mg
Εκχύλισμα βοτάνου από άχυρο βρώμης 10:1 40 mg

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop