Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήShopExternal ProductsAnvarol (Ενναλακτικό προϊόν για το Anavar)
Save 10 €

Anvarol (Ενναλακτικό προϊόν για το Anavar)

Εκπτωση 20%

Το Anvarol σας δίνει την ενέργεια και την εκρηκτική δύναμη που χρειάζεστε για να πιέσετε σκληρότερα και για περισσότερο στις προπονήσεις σας ενώ καίτε το λίπος και δημιουργείτε ένα πιο σκληρό, γραμμωμένο, γυμνασμένο σώμα.

59,99 

Αγαπημένα 1
Κατηγορία:

Περιγραφή

Είναι ένα φυσικό προϊόν που βελτιώνει τη διατροφική κατάσταση για να υποστηρίξει τους κύκλους αδυνατίσματος και ενδυνάμωσης. Το Anvarol είναι ένα φυσικό μείγμα ουσιών που ενισχύουν την ενέργεια και τον μεταβολισμό που μιμούνται το Anavar. Δεν είναι συνθετική ορμόνη. Αυτά τα στοιχεία, όπως η ρίζα άγριας γιαμ, το ATP, το BCAA, η απομόνωση πρωτεΐνης και το συμπύκνωμα, ενισχύουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και ενισχύουν την ανάπτυξη της τεστοστερόνης για να επιτρέψουν στο σώμα να στραφεί στον αναβολισμό μέσω φυσικής διέγερσης. Μπορείτε να προμηθευτείτε νόμιμα αυτό το φυτικό συμπλήρωμα και δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία σας.

Το Anvarol δεν είναι στεροειδές, προορμόνη ή SARM. Είναι ένα απλό φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που, μέσω της χρήσης των πλήρως φυσικών συστατικών του, βοηθά στην απώλεια λίπους ενώ προστατεύει την ανάπτυξη των μυών. Δεν έχει αρνητικές παρενέργειες και δεν αρρενοποιεί τις γυναίκες. Οι γυναίκες μπορούν με ασφάλεια να αναπτύξουν δύναμη και να αποδώσουν με τη συχνή και υγιεινή δόση του, όπως και οι άνδρες.

Anvarol Παρενέργειες: Εφόσον λαμβάνετε τις κανονικές δόσεις σας στη σωστή ποσότητα, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Το Anvarol είναι ένα ασφαλές στεροειδές που περιέχει φυσικά συστατικά σε επίπεδα που είναι καλύτερα για την υγεία σας. Επιπλέον, σε αντίθεση με το συνθετικό του ξάδερφο, δεν μειώνει την τεστοστερόνη ούτε προκαλεί ορμονική ανισορροπία.

Επιπλέον πληροφορίες

Συστατικά

απομόνωση πρωτεΐνης σόγιας

Η σημασία της πρωτεΐνης σόγιας είναι πολύ υποτιμημένη. Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, όταν συνδυάζεται με γαλακτοκομικά, μπορεί να διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών πιο αποτελεσματικά από τον ορό γάλακτος ή την καζεΐνη. Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία που υποστηρίζουν την ιδέα ότι η πρωτεΐνη σόγιας βοηθά στην απώλεια βάρους. Ωστόσο, το Anvarol περιέχει ένα αμελητέο ποσοστό πρωτεΐνης σόγιας. Κάθε δισκίο περιέχει 150 mg (που αποτελεί 450 mg κάθε μέρα). Μια κουταλιά της σούπας σκόνη πρωτεΐνης σόγιας ζυγίζει μόνο περίπου 18 γραμμάρια, έτσι ώστε να βλέπουν τα πράγματα σε προοπτική.

16g από τα 18g θα είναι καθαρή πρωτεΐνη.

Εξαιτίας αυτού, ακόμα κι αν η πρωτεΐνη σόγιας ήταν εξαιρετικά ισχυρή στην τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης (κάτι που δεν είναι), η δόση είναι τόσο μικρή που σχεδόν σίγουρα δεν θα έχει καμία επίδραση.

Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι γνωστή σε όλους. Αυτή η πρωτεΐνη, μαζί με την καζεΐνη, υπάρχει φυσικά στο γάλα και είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο συμπλήρωμα πρωτεΐνης μεταξύ των bodybuilders. Θα επιταχύνει η πρωτεΐνη ορού γάλακτος να θεραπεύσει και να ενισχύσει την πρωτεϊνοσύνθεση; Ναι θα γινει. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχει τόσο λίγος ορός γάλακτος στο anvarol, αυτή είναι η ίδια ιστορία με την πρωτεΐνη σόγιας (0,45 γραμμάρια την ημέρα).

BCAAS

Σύμφωνα με μελέτες BCAAS, 5,6 γραμμάρια BCAA που λαμβάνονται μετά την άσκηση μπορούν να αυξήσουν την πρωτεϊνική σύνθεση κατά 22%. Το Anvarol, από την άλλη πλευρά, έχει μόνο μια μικρή ποσότητα από αυτό, 75 mg ανά χάπι. για να το θέσω ήπια, υποτονικό. Ακόμα κι αν καταναλώνατε ολόκληρο το μπουκάλι anvarol, θα μπορούσατε μόνο να προωθήσετε αυτήν την εξαιρετικά μικρή αύξηση της πρωτεϊνοσύνθεσης.

The Wild Yam Root

Πρόδρομοι ουσίες της αναβολικής ορμόνης DHEA βρίσκονται στο άγριο γιαμ. Θα αποκτήσετε μυϊκή μάζα σε ευθεία αναλογία με το επίπεδο DHEA σας. Η αποτελεσματικότητα του άγριου γιαμ για την απόκτηση μυών, ωστόσο, δεν έχει αποδειχθεί από καμία μελέτη. Σε αντίθεση με το Anavar, ωστόσο, η ρίζα άγριου γιαμ έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα της HDL χοληστερόλης και ενισχύει την καρδιαγγειακή υγεία.

ATP

5-τριφωσφορική αδενοσίνη, επίσης γνωστή ως ATP. Υπάρχει απόδειξη ότι 400 χιλιοστόγραμμα ATP που λαμβάνονται καθημερινά μπορούν να αυξήσουν το πάχος και τη δύναμη των μυών. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθορίζουν το Anavar χωρίς αμφιβολία. Το μειονέκτημα με το anvarol είναι ότι περιέχει μόνο 120 mg κάθε μέρα. Συνεπάγεται ότι θα λάβετε μόνο περίπου το ένα τρίτο της δόσης.

Δοσολογία

Συνιστώμενη χρήση: Πάρτε τρεις (3) κάψουλες με νερό περίπου 15 λεπτά μετά την προπόνηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το για τουλάχιστον 2 μήνες.

Συνιστώμενη περίοδος προπόνησης: 2 μήνες και 1,5 εβδομάδες ξεκούρασης.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop