Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Save 39 €

Cystonette

Το Cystonette είναι φυτικό συμπλήρωμα για κάθε γυναίκα που θέλει να ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο της ουροδόχου κύστης της. Εξαλείφει αποτελεσματικά και με ασφάλεια την αιτία της κυστίτιδας, δημιουργεί έναν φυσικό φραγμό κατά των φλεγμονωδών διεργασιών. Πρόκειται για μια καινοτόμο φόρμουλα που ανάλογή της δεν υπάρχει στην αγορά.

Original price was: 78,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 39,00 €.

Αγαπημένα 3

Περιγραφή

Τι Είναι το Cystonette;

Το Cystonette είναι φυσικές κάψουλες σχεδιασμένες για την εξάλειψη των προβλημάτων της κυστίτιδας. Βοηθούν και εξαλείφουν εντελώς την συγκεκριμένη αιτία που συνήθως οδηγεί στην ακράτεια.

Το φάρμακο δεν έχει παρενέργειες, οπότε θεωρείται ασφαλές για την υγεία σας. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα μετά την έναρξη της θεραπείας, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι οι επισκέψεις στην τουαλέτα έχουν γίνει λιγότερο συχνές. Μέχρι το τέλος της θεραπείας, η κυστίτιδα θα έχει εξαφανιστεί εντελώς.

Τα δραστικά συστατικά χτυπούν τις φλεγμονώδεις διεργασίες στο ουρογεννητικό σύστημα, ανακουφίζουν από τον πόνο και τη δυσφορία. Η διαδικασία της ούρησης δεν είναι πλέον δυσάρεστη. Κάθε γυναίκα πλέον μπορεί να πίνει πολλά υγρά και να μην ανησυχεί ότι πρέπει να πηγαίνει συχνά στην τουαλέτα.

Το Cystonette λύνει το πρόβλημα της κυστίτιδας. Το φάρμακο ανακουφίζει από τον πόνο και τη δυσφορία στην κοιλιά και αποτρέπει τις υποτροπές της νόσου. Για να επιτύχετε διαρκή αποτελέσματα, πρέπει να λάβετε μια πλήρη θεραπεία.

Πώς λειτουργεί;

Το Cystonette έχει σύνθετη επίδραση στο ουρογεννητικό σύστημα και συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας της ουροδόχου κύστης.

Πώς λειτουργεί το προϊόν:

 • Εξαλείφει το κάψιμο και τον πόνο κατά την ούρηση,
 • Ενίσχυση των τοιχωμάτων της ουροδόχου κύστης και των μυών του σφιγκτήρα,
 • Ανακούφιση από τη φλεγμονή,
 • Αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, δεν θα χρειάζεται να πηγαίνετε συχνά στην τουαλέτα ή να ανησυχείτε για τον ενοχλητικό πόνο στην κοιλιά. Θα μπορείτε να αθλείστε, να κάνετε πολλούς περιπάτους, να πίνετε νερό και ότι άλλο θέλετε.

Πλεονεκτήματα

 • Φυσικά συστατικά
 • Θετικές κριτικές στα κοινωνικά δίκτυα

Σύνθεση

Τα φυσικά συστατικά συμβάλλουν στη γρήγορη λύση του προβλήματος της ακράτειας ούρων. Έχουν ήπια επίδραση στον οργανισμό χωρίς να προκαλούν παρενέργειες. Είναι δυνατή η γρήγορη αποκατάσταση της υγείας της ουροδόχου κύστης και η πλήρης ζωή.

Περιέχει μόνο φυσικές ουσίες και δεν υπάρχουν επικίνδυνα χημικά συστατικά. Υπάρχουν βιταμίνες και μικρο-, μακροθρεπτικά συστατικά στις κάψουλες. Έχουν ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό και συμβάλλουν στη γρήγορη αποκατάσταση της κυστίτιδας.

Ενδείξεις χρήσης

Το φάρμακο ενδείκνυται για γυναίκες που αντιμετωπίζουν παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος. Θα πρέπει να λαμβάνουν κάψουλες για την αποκατάσταση της φυσιολογικής κατάστασης του οργανισμού. Οι κύριες ενδείξεις είναι οι εξής:

 • Φλεγμονές του ουροποιογεννητικού συστήματος,
 • πρόπτωση των οργάνων της πυέλου,
 • κυστίτιδα,
 • Εξασθένιση των συνδέσμων και των μυών της πυέλου που σχετίζεται με την ηλικία,
 • Συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα.

Στις καταστάσεις που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να πάρετε κάψουλες για την καταπολέμηση των προβλημάτων. Θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε την ουροδόχο κύστη και να αποτρέψετε την ανάπτυξη αρνητικών συνεπειών.

Αντενδείξεις

Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τις αντενδείξεις, διότι εάν τις έχετε, δεν μπορείτε να πάρετε το Cystonette. Το φάρμακο απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα.

Με προσοχή θα πρέπει να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα πρέπει να συμβουλευτείτε προηγουμένως έναν γιατρό.

Μην χρησιμοποιείτε το φάρμακο εάν υπάρχει ατομική δυσανεξία στα συστατικά της σύνθεσης. Αυτή εκδηλώνεται με κοιλιακό άλγος, δερματικό εξάνθημα και κνησμό.

Δεν υπάρχουν άλλες αντενδείξεις. Το φάρμακο είναι φυσικό, επομένως επιτρέπεται στους περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς ανησυχίες για την υγεία.

Τι λένε οι γιατροί

Το Cystonette είναι ένα ποιοτικό φάρμακο για την καταπολέμηση της κυστίτιδας και της ακράτειας ούρων. Τα ενεργά συστατικά επηρεάζουν άμεσα το ουρογεννητικό σύστημα. Σε μία θεραπεία είναι δυνατόν να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα και να ενισχυθεί η ουροδόχος κύστη.

Επιπλέον πληροφορίες

Οδηγίες Χρήσης

Το Cystonette πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά για ένα μήνα. Το φάρμακο έχει συσωρευτικό αποτέλεσμα, επομένως είναι σημαντικό να λαμβάνετε μια πλήρη θεραπεία χωρίς διακοπές. Είναι απαραίτητο να πίνετε 2 κάψουλες την ημέρα πριν ή μετά τα γεύματα.
Είναι απαραίτητο να πίνετε τις κάψουλες με ένα γεμάτο ποτήρι νερό, αλλά όχι με καφέ ή αλκοόλ.
Μετά από ένα μήνα, πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για 30 ημέρες. Εάν το πρόβλημα της ακράτειας ούρων ή του πόνου στην κοιλιά παραμένει, θα πρέπει να επαναλάβετε την θεραπεία για ακόμα έναν μηνα.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop