Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήShopAdam healthΝιτρικό Οξείδιο για ενδυνάμωση της στύσης
Save 10 €

Νιτρικό Οξείδιο για ενδυνάμωση της στύσης

 • Αυξημένη ροή αίματος
 • Αύξηση στύσης
 • Βελτιωμένη λειτουργία στυτικού μηχανισμού
 • Βελτιωμένη συνολικά σεξουαλική λειτουργία
 • Άμεσα αποτελέσματα

Original price was: 49,95 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 39,95 €.

Εξαντλημένο

Αγαπημένα 15
Κατηγορία:

Περιγραφή

Τι είναι το Nitric Oxide Support

Το Nitric Oxide Support είναι ένα νέο συμπλήρωμά σας το οποίο έχει στηριχθεί σε επιστημονικές έρευνες, θα ενδυναμώσει τις στύσεις σας αυξάνοντας την ποσότητα του διαθέσιμου μονοξειδίου του αζώτου στον μηχανισμό στύσης, που με τη σειρά του οδηγεί σε βελτιωμένη λειτουργία και αυξημένη ροή αίματος στο πέος σας. Η φιλοσοφία της εταιρείας (Adam Health) είναι να συμπεριλαμβάνει μόνο συστατικά που υποστηρίζονται από έρευνα και σε υψηλές και αποτελεσματικές δόσεις, που θα κάνουν τη διαφορά.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με άλλες εταιρείες συμπληρωμάτων που συσκευάζουν πολλά διαφορετικά συστατικά (για λόγους μάρκετινγκ) αλλά σε χαμηλές δόσεις, οι οποίες είναι απίθανο να είναι αποτελεσματικές. Τα συμπληρώματά μπορούν να ληφθούν μόνα τους ή ως μέρος ενός σχεδίου θεραπείας που συνιστάται από από τον γιατρό σας.

Πώς Λειτουργεί

Προκειμένου ένας άνδρας να έχει έχει στύση, τα κύτταρα (που ονομάζονται λεία μυϊκά κύτταρα) που καλύπτουν τις αρτηρίες μέσα στο πέος πρέπει να χαλαρώσουν έτσι ώστε να ρέει αυξημένο αίμα και να γεμίσει τον μηχανισμό στύσης. Η χημική ουσία που είναι υπεύθυνη για το σήμα στα λεία μυϊκά κύτταρα να χαλαρώσουν είναι το μονοξείδιο του αζώτου. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην παραγωγή επαρκών επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στύσης.

Στην πραγματικότητα, τα χάπια ΣΔ όπως το Viagra λειτουργούν εμποδίζοντας το σώμα να διασπάσει το μονοξείδιο του αζώτου στον μηχανισμό της στύσης.

Τα συστατικά του συμπληρώματός μας λειτουργούν ένα βήμα πριν από τα χάπια ΕΔ, παρέχοντάς σας τα απαραίτητα συστατικά για να ενισχύσετε την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου και με τη σειρά τους να βελτιώσετε τις στύσεις σας.

Μπορείτε να πάρετε το συμπλήρωμά μόνο του για να διατηρήσετε μια υγιή στυτική λειτουργία ή σε συνδυασμό με χάπια ΣΔ .

Συστατικά

Η εταιρεία έχει αναπτύξει όλα τα συμπληρώματά, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά που υποστηρίζονται από την επιστήμη. Το συμπλήρωμα υποστήριξης στύσης/νιτρικού οξειδίου έχει δύο βασικά συστατικά που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τις συγκεντρώσεις του μονοξειδίου του αζώτου και επίσης προάγουν την υγεία του ιστού στύσης σας.

L-Citrulline – 1600mg ανά ημερήσια κατανάλωση

Η L-κιτρουλίνη είναι ένα από τα τρία διατροφικά αμινοξέα στον κύκλο της ουρίας, μαζί με την L-αργινίνη και την L-Ορνιθίνη. Η λήψη L-Citrulline αυξάνει τα επίπεδα ορνιθίνης και αργινίνης στο πλάσμα και αυξάνει τη συγκέντρωση νιτρικού οξειδίου. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται σε περιοχές όπου το μονοξείδιο του αζώτου είναι απαραίτητο, όπως η στυτική δυσλειτουργία, η αθλητική απόδοση και η καρδιαγγειακή υγεία.

Κορεατικό κόκκινο τζίνσενγκ – 400 mg ανά ημερήσια κατανάλωση

Το κορεατικό κόκκινο ginseng είναι ένα φυτό που συνήθως το βρίσκουμε στην Ασία και έχει πολλές δραστικές ουσίες. Οι ουσίες που θεωρούνται πιο σημαντικές ονομάζονται ginsenosides ή panaxosides. Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως φυτική θεραπεία για τη γενική ευεξία και είναι μια από τις πιο καλά ερευνημένες φυσικές θεραπείες για Στυτική Δυσλειτουργία.

Όλα τα συστατικά

 • Παράγοντες διόγκωσης (ανθρακικό ασβέστιο (μαλτοδεξτρίνη)
 • μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)
 • L-κιτρουλίνη
 • εκχύλισμα ασιατικής κόκκινης ρίζας τζίνσενγκ 4:1
 • υαλωτικοί παράγοντες (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, γλυκερίνη, κερί Carnauba)
 • αντι-μαγνήσιο διοξειδικό διοξειδικό σινιόν (διοξειδικό συσσωματώματος).

Προειδοποιήσεις

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν η συσκευασία που θα αγοράσετε είναι ανοιγμένη, μην τη χρησιμοποιείτε. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας διαφοροποιημένης δίαιτας. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως και τη θερμότητα

Επιπλέον πληροφορίες

Συστατικά

Παράγοντες διόγκωσης (ανθρακικό ασβέστιο (μαλτοδεξτρίνη)
μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)
L-κιτρουλίνη
εκχύλισμα ασιατικής κόκκινης ρίζας τζίνσενγκ 4:1
υαλωτικοί παράγοντες (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, γλυκερίνη, κερί Carnauba)
αντι-μαγνήσιο διοξειδικό διοξειδικό σινιόν (διοξειδικό συσσωματώματος).

Οδηγίες Χρήσης

Η εταιρεία συνιστά να παίρνετε 4 κάψουλες καθημερινά (120 κάψουλες το μήνα) οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε και αυτή η σύσταση αφορά την ποσότητα των συστατικών που θα πρέπει να λαμβάνετε καθημερινά. Ωστόσο ακόμα και 2 κάψουλες την ημέρα, μπορεί να είναι αρκετές εφόσον είστε τυπικός στις δόσεις και συνεχίστε την θεραπεία για 3 μήνες.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop