Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήShopAdam healthTestosterone Support
Save 15 €

Testosterone Support

To συμπλήρωμα διατροφής testosterone support έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το σώμα σας να παράγει υγιή επίπεδα τεστοστερόνης, παρέχοντας τα διατροφικά δομικά στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει αυτό.

Original price was: 49,90 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 34,90 €.

Εξαντλημένο

Αγαπημένα
Κατηγορία:

Περιγραφή

Τι είναι η Τεστοστερόνη και το Testosterone Support

Η τεστοστερόνη, η ανδρική ορμόνη, είναι υψίστης σημασίας για τη γενική υγεία των ανδρών. Καθώς μεγαλώνουμε, τα φυσικά μας επίπεδα τεστοστερόνης πέφτουν με αποτέλεσμα την απώλεια μυών, την αδυναμία και τη μειωμένη σεξουαλική ορμή. Συγκεκριμένες διατροφικές ελλείψεις μπορούν επίσης να συμβάλουν σε μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης.

Το πλήρως φυσικό συμπλήρωμα υποστήριξης τεστοστερόνης μας έχει σχεδιαστεί για να βοηθά το σώμα σας να παράγει υγιή επίπεδα τεστοστερόνης, παρέχοντας τα διατροφικά δομικά στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει αυτό. Γεμάτο με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωτικότητα και τη συνολική υγεία σας, φυσικά και με ασφάλεια.

Πώς Λειτουργεί το Τestosterone Support στον οργανισμό

Τα συμπληρώματα δεν είναι φάρμακα αλλά φόρμουλες βιταμινών που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όποιος θέλει να υποστηρίξει τη φυσική λειτουργία του σώματός του. Η τεστοστερόνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από τους όρχεις των ανδρών και ρυθμίζει τη σεξουαλική ορμή, την οστική μάζα, τη μυϊκή μάζα και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και σπέρματος. Για να παράγουν οι όρχεις επαρκή επίπεδα τεστοστερόνης απαιτούνται ορισμένα ζωτικά συστατικά, τα οποία συνήθως προσλαμβάνουμε μέσω της τροφής. Το Testosterone Support περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να διασφαλίσουμε ότι το σώμα σας έχει αυτό που χρειάζεται για να διατηρήσει φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης.

Μπορείτε να πάρετε το Testosterone Support μόνο του για να αποτρέψετε τυχόν προβλήματα τεστοστερόνης ή σε συνδυασμό με τη θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης εάν έχετε διαγνωστεί με χαμηλή τεστοστερόνη.

Συστατικά : Τι περιέχει η φυτική φόρμουλα

Η Adam health η εταιρεία που κατασκευάζει αυτά τα συμπληρώματά διατροφής, χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά που υποστηρίζονται από την επιστήμη. Το συμπλήρωμα υποστήριξης τεστοστερόνης ( Τestosterone Support) περιλαμβάνει μόνο συστατικά που είναι απολύτως απαραίτητα για υγιή επίπεδα τεστοστερόνης.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που παράγεται στο δέρμα όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως. Σήμερα, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει πολύ μικρή έκθεση στο ηλιακό φως, με αποτέλεσμα χαμηλά ή ελλιπή επίπεδα βιταμίνης D. Η αύξηση των αποθεμάτων βιταμίνης D μπορεί να ενισχύσει την τεστοστερόνη και να βελτιώσει άλλα σχετικά μέτρα υγείας, όπως η ποιότητα του σπέρματος

Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία

Ψευδάργυρος, Μαγνήσιο & Βόριο

Αυτά τα τρία συστατικά είναι σημαντικά ιχνοστοιχεία στο σώμα που παίζουν ρόλο σε πολλές κυτταρικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της επούλωσης πληγών, της ανάπτυξης των κυττάρων, της μυϊκής ανάπτυξης και φυσικά στην παραγωγή τεστοστερόνης από το σώμα σας.

Όλα τα συστατικά

 • Οξείδιο μαγνησίου
 • παράγοντες διόγκωσης (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, φωσφορικό διασβέστιο)
 • τετραβορικό δινάτριο
 • οξείδιο ψευδαργύρου
 • παράγοντες κατά της συσσωμάτωσης (στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου)
 • παράγοντες υαλοποίησης (HydroxyPropylMethylCellulose)
 • μαλτοδεξτρίνη
 • σακχαρόζη
 • καλαμποκέλαιο
 • τοκοφερόλη
 • ασκορβικό νάτριο
 • διοξείδιο του πυριτίου

Προειδοποιήσεις

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν η συσκευασία είναι ανοιγμένη, μην τη χρησιμοποιείτε. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας διαφοροποιημένης δίαιτας. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως και τη θερμότητα

🇬🇧 Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

💊 Χωρίς ορμόνες

Επιπλέον πληροφορίες

Συστατικά

Οξείδιο μαγνησίου
παράγοντες διόγκωσης (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, φωσφορικό διασβέστιο)
τετραβορικό δινάτριο
οξείδιο ψευδαργύρου
παράγοντες κατά της συσσωμάτωσης (στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου)
παράγοντες υαλοποίησης (HydroxyPropylMethylCellulose)
μαλτοδεξτρίνη
σακχαρόζη
καλαμποκέλαιο
τοκοφερόλη
ασκορβικό νάτριο
διοξείδιο του πυριτίου

Οδηγίες Χρήσης

1 κάψουλα ημερησίως (30 κάψουλες το μήνα)

Η εταιρεία συνιστά να λαμβάνετε το συμπλήρωμα συνεχώς και για τουλάχιστον 3 μήνες, ώστε να μεγιστοποιήσετε την επίδρασή του.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop