Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήOSTEO PHYSIO THERAPY LAB
Καλως oρίσατε στο OSTEO-PHYSIO THERAPY LAB

Η φυσικοθεραπεία στην εποχή μας εξελίσσεται και αναβαθμίζεται με αλματώδεις ρυθμούς. Οι τεχνικές και μέθοδοι που χρησιμοποιούνται, ανοίγουν νέους δρόμους αξιολόγησης, θεραπείας και αποκατάστασης πολλών παθήσεων που προκαλούνται από το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το Κέντρο Osteo-Physio Therapy λειτουργεί από το 1986 και αντιμετωπίζει παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης και των Αρθρώσεων καθώς και κακώσεις ατυχημάτων.

Η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από ειδικά καταρτισμένους συνεργάτες στη φυσικοθεραπεία και στην αποκατάσταση, σε συνεργασία πάντα με τους γιατρούς των ασθενών μας.

Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και μοναδικός για τα δεδομένα της φυσικοθεραπείας, διαθέτοντας ένα νέο τμήμα αξιολόγησης με εργομετρικές και εμβιομηχανικές μετρήσεις, το οποίο αποτελεί το μεγάλο μας βήμα, σε συνεργασία με αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια και Διεθνή Κέντρα Αποκατάστασης, γεγονός που ενισχύει την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία του Κέντρου.

Το Κέντρο Osteo-Physio Therapy ανοίγει τους ορίζοντες σε μια επιστημονική, θεραπευτική σκέψη και πρακτική με τεκμηρίωση και τακτική που στηρίζεται σε αναγνωρισμένα πρωτόκολλα αποκατάστασης.

Η στρατηγική αυτή οδηγεί σε μια αποθεραπευτική διαδρομή η οποία είναι ανθρωποκεντρική, σφαιρική και εξατομικευμένη, δίνοντας προτεραιότητα αρχικά στον ασθενή και στη συνέχεια στην ασθένειά του.

Σκοπός αυτού του ιστοχώρου είναι να σας παράσχει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις παροχές του Κέντρου και τις καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζουμε.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της σύγχρονης θεραπευτικής, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με Εκτίμηση,

Γιώργος Ηλ. Γουδέβενος
Dr. of Manual Medicine – Φυσικοθεραπευτής

Διαβάστε επίσης : Χονδροπάθεια επιγονατίδας

Στόχοι

Να παραμείνουμε ένα αξιόπιστο Κέντρο αποκατάστασης παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης και των Αρθρώσεων, δίνοντας πάντα έμφαση στην επιστημονική εξέλιξη, με απώτερο στόχο την αποθεραπεία των ασθενών μας.

Να ενθαρρύνουμε την προληπτική ιατρική και να εκπαιδεύουμε τον σύγχρονο άνθρωπο ως προς τη σωστή καθημερινή συμπεριφορά προς το μυοσκελετικό του σύστημα.

Να δημιουργούμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας και να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.

Να διατηρήσουμε ψηλά τις αρχές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και να προσφέρουμε κοινωνικό έργο.

Να προωθούμε το ομαδικό πνεύμα των συνεργατών μας προς όφελος των ασθενών του Κέντρου.

Να συμβάλλουμε στην εξέλιξη της φυσικοθεραπείας, μέσω της συμμετοχής μας σε έρευνες αλλά και μέσω της τεχνογνωσίας που διακρίνει τις μεθόδους του Κέντρου.

Να διατηρήσουμε τις άριστες συνεργασίες μας με τα Διεθνή Κέντρα Αποκατάστασης, τους Ακαδημαϊκούς Φορείς και να αξιοποιούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Να συνεχίσουμε αδιάκοπα τη βελτίωση των παροχών υγείας του Κέντρου Osteo-Physio Therapy, μορφώνοντας τον ασθενή και μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος θεραπείας.

Να στηρίξουμε την προσπάθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη δεκαετία 2000-2010, που έχει ανακηρυχθεί ως «Δεκαετία Οστών & Αρθρώσεων», να ευαισθητοποιήσουν τη διεθνή κοινότητα στις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Να επιτύχουμε μέσω των ανώτερων στόχων να μειώσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να εντοπίζουμε και να θεραπεύουμε την αιτία της πάθησης, αντιμετωπίζοντας τον ασθενή ως βιοψυχοκινητική και πνευματική οντότητα.

Διαβάστε επίσης : Το καλύτερο Φάρμακο για Οστεοαρθρίτιδα

Κλασσική Φυσιοθεραπεία & Μέθοδοι

Οι βασικές υπηρεσίες του Κέντρου, αφορούν στην κλασσική φυσικοθεραπεία όπου με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων κινησιοθεραπείας, χειροπρακτικής, οστεοπαθητικής και με την υποστήριξη της σύγχρονης τεχνολογίας, αντιμετωπίζονται μυοσκελετικά προβλήματα, παθήσεις και κακώσεις.

Σημαντική τεχνογνωσία υπάρχει και στον τομέα της άσκησης, ο οποίος αποτελεί το κλασσικό στοιχείο της φυσιοθεραπείας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στη φάση αποκατάστασης του ασθενή, με στόχο την ενδυνάμωση της πάσχουσας περιοχής και την αύξηση της κινητικότητας. Η μέθοδος της άσκησης αφορά στην εφαρμογή χειροπρακτικών τεχνικών, αλλά και στη χρήση μιας ευρείας σειράς ειδικών μηχανημάτων που παρέχονται από το Κέντρο. Τα μηχανήματα αυτά, τα οποία είναι ιδιαίτερα ασφαλή και αξιόπιστα, είναι συνδεδεμένα με υπολογιστές ώστε να καταγράφονται τα αποτελέσματα και να υπάρχουν τεκμηριωμένα πρωτόκολλα θεραπειών, ανάλογα με την πάθηση.

OSTEO-PHYSIO THERAPY LAB | ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΣΤΕΟ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
PHYSIOTHERAPY & CHIROPRACTIC REHABILITATION – SPINE & JOINTS
Βασ. Σοφίας 71, 115 71, Αθήνα, τηλ./fax 2107224536

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop