Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Save 49 €

Xtrazex

Το XTRAZEX είναι ένα συμπλήρωμα ενίσχυσης στύσης που βοηθά τους ανθρώπους να έχουν καλύτερη σεξουαλική εμπειρία. Αυξάνει εντυπωσιακά τη σεξουαλική ορμή ενός άνδρα και διαρκεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Διατίθεται σε μορφή κάψουλας.

Original price was: 98,00 €.Current price is: 49,00 €.

Αγαπημένα 3

Περιγραφή

Τι Είναι το XTRAZEX

Το XTRAZEX είναι ένα συμπλήρωμα ενίσχυσης της στύσης που βοηθά τους άνδρεςνα έχουν την καλύτερη σεξουαλική εμπειρία. Αυξάνει τη σεξουαλική ορμή του άνδρα, κάτι που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τη σύντροφό του στο κρεβάτι. Διατίθεται σε μορφή κάψουλας.

Αυτό το προϊόν έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία των ανδρών και δρα ως αφροδισιακό λόγω των συστατικών του. Με τακτική χρήση, αυτό το προϊόν ισχυρίζεται ότι βοηθά να απαλλαγείτε από σεξουαλικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας άνδρας.

Η ενέργεια, η αντοχή και το μέγεθος του πέους αυξάνονται με φυσικά συστατικά. Αυτή η ικανότητα εξασφαλίζει στους άνδρες να έχουν σεξουαλική επαφή χωρίς απογοητεύσεις και μόνο ικανοποίηση.

Οφέλη του XTRAZEX

Πολλά προϊόντα ισχυρίζονται ότι δίνουν στους άνδρες την ενέργεια, τη σεξουαλική ορμή και την ωμή σεξουαλική δύναμη. Το XTRAZEX το πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο με αυτά τα οφέλη:

 • Αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες, η οποία είναι γνωστή για την εξαιρετική απόδοση στο κρεβάτι
 • Αυξάνει τη σεξουαλική ορμή
 • Βελτιώνει το μέγεθος του πέους σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα
 • Επεκτείνει την αντοχή επιτρέποντας σε έναν άνδρα να αντέξει πολύ περισσότερο στο κρεβάτι
 • Περιέχει μόνο φυτικά συστατικά και δεν υπάρχει κίνδυνος παρενεργειών
 • Επιτρέπει μεγαλύτερη και σκληρότερη στύση
 • Προκαλεί ευχάριστες αισθήσεις

Δραστικά συστατικά του XTRAZEX

Το XTRAZEX μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μοναδική του φόρμουλα που έχει φυτικά συστατικά, καθιστώντας το ασφαλές για χρήση από όλους τους τύπους ανδρών. Περιέχει τα ακόλουθα συστατικά:

 • Ρίζες μάκα: Αυτό το φυτικό συστατικό είναι γνωστό για τη βοήθεια του στην παραγωγή ορμονών. Είναι επίσης γνωστό ως «Inca for sex herb» και ανταποκρίνεται στο όνομά του, καθώς περιέχει υψηλά επίπεδα αμινοξέων και άλλων ουσιών που αυξάνουν τις σεξουαλικές ορμόνες. Αυτή η ρίζα ενισχύει επίσης τη γονιμότητα.
 • Εκχύλισμα τζίνσενγκ:/strong>Το τζίνσενγκ είναι ένα φυτό γνωστό για την ικανότητά του να προλαμβάνει τον καρκίνο του προστάτη. Αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος, την ισχύ του σπέρματος και επίσης βελτιώνει το άρωμα του σπέρματος. Είναι ένα αφροδισιακό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.
 • Φλοιός Johimbe:Αυτό το συστατικό είναι ένα ισχυρό συστατικό που διεγείρει τη σεξουαλική υγεία . Βοηθά στην αύξηση του επιπέδου της λίμπιντο και αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Ο φλοιός του Johimbe αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, ως εκ τούτου, ενισχύει τη στύση.
 • Εκχυλίσματα από το φλοιό του Muira Puama: Αυτό το συστατικό ενισχύει τη σεξουαλική ορμή και επιτρέπει στον άνδρα να αυξήσει σημαντικά τη σεξουαλική του δραστηριότητα. Τα εκχυλίσματα Muira Puama βοηθούν στην επίλυση της στυτικής δυσλειτουργίας που σχετίζεται με την ηλικία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν;

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να προετοιμάσετε το XTRAZEX:

 1. Πάρτε ένα δισκίο XTRAZEX
 2. Ανακατέψτε το δισκίο σε 200 ml νερό
 3. Καταναλώστε το διάλυμα μία ώρα πριν από τα γεύματα για καλύτερα αποτελέσματα
 4. Συνιστάται να λαμβάνετε ένα χάπι την ημέρα για τουλάχιστον τριάντα συνεχόμενες ημέρες

Η κριτική μας για το XTRAZEX

Το να μην μπορείτε να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας σεξουαλικά μπορεί να είναι απογοητευτικό και για τα δύο μέρη. Κοινά προβλήματα όπως η στυτική δυσλειτουργία, η χαμηλή σεξουαλική ορμή, η αδυναμία απόδοσης στο κρεβάτι και η χαμηλή αντοχή καθιστούν δύσκολο να έχουμε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Το XTRAZEX μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων και να βοηθήσει στην απόλαυση των καλύτερων σεξουαλικών εμπειριών.

Αυτό το προϊόν είναι το μόνο ανδρικό συμπλήρωμα ενίσχυσης που μεγεθύνει το μέγεθος του πέους. Αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια του άνδρα, αυξάνει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική του ορμή, αυξάνει τη διάρκεια της στύσης του και τον κάνει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

Αποκλειστική έκπτωση 50%

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop