Βιταμίνη Β5 γνωστή και ώς παντοθεικό οξύ. Μικρές ποσότητες παντοθενικού οξέος βρίσκονται συνήθως σε όλα σχεδόν τα τρόφιμα, με πιο σημαντικές ποσότητες σε εμπλουτισμένα δημητριακά, βρεφικά παρασκευάσματα, αποξηραμένα τρόφιμα, μανιτάρια, αυγά, ψάρια, αβοκάντο, κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό κρέας, ηλιόσπορους, γλυκοπατάτες και φακές.
Το παντοθενικό οξύ είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών, των λιπών και του αλκοόλ καθώς και για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και στεροειδών ορμονών.
Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.