Εάν θέλετε να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας, υπάρχουν πολλά βότανα ή άλλα φαρμακευτικά φυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε που μπορεί να διεγείρουν τη ροή του αίματος στην περιοχή και να το βοηθήσουν προσωρινά να στηθεί πλήρως. Είναι ουσιαστικά αυτό που αναζητούν πολλοί στο google γράφοντας “αύξηση πεους φαρμακείο” . Πιο μόνιμες φυσικές λύσεις για την αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους περιλαμβάνουν αλλαγές στη διατροφή, περισσότερη άσκηση και απώλεια βάρους γύρω από τη μέση σας.

Χρήση βοτάνων για την αύξηση της ροής του αίματος στο πέος

Δοκιμάστε το τζίνσενγκ

Το κορεατικό κόκκινο ginseng λέγεται ότι δίνει ώθηση στο νευρικό σύστημα μέσω των ginsenosides, ενός φυσικού συστατικού του φυτού. Αν και δεν υπάρχουν πειστικές επιστημονικές αποδείξεις ότι το τζίνσενγκ κάνει το πέος να μεγαλώνει, οι άνδρες που έλαβαν συμπληρώματα που περιέχουν εκχυλίσματα τζίνσενγκ ως μέρος μιας μελέτης στη Νότια Κορέα παρουσίασαν καλύτερη σεξουαλική λειτουργία μετά τη λήψη των συμπληρωμάτων για αρκετές εβδομάδες.

 • Το τζίνσενγκ αντενδείκνυται με πολλά φάρμακα και μπορεί να έχει αρνητικές παρενέργειες σε άτομα με συγκεκριμένες καρδιακές παθήσεις , αϋπνία και άλλες διαταραχές. Φροντίστε να μιλήσετε με το γιατρό σας προτού αρχίσετε να παίρνετε τακτικά τζίνσενγκ.
 • Εάν σκέφτεστε να πάρετε συμπληρώματα ginseng, αναζητήστε ένα συμπλήρωμα με την ένδειξη “κορεατική ρίζα ginseng” και λάβετε 500 mg την ημέρα.
 • Δεδομένου ότι τα φυτικά συμπληρώματα δεν ελέγχονται από τον ΕΟΦ, υπάρχει πάντα κίνδυνος κατά τη λήψη τους. Φροντίστε να αγοράσετε τα συμπληρώματα από ένα αξιόπιστο online φαρμακείο και να μην παίρνετε ποτέ περισσότερο από τη συνιστώμενη δόση.

Δοκιμάστε το ginkgo biloba

Αυτό το βότανο λαμβάνεται συχνά για να ενισχύσει τη μνήμη, αλλά βοηθά επίσης στην κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να ενισχύσει τη ροή του αίματος στο πέος. Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το ginkgo είναι πιο αποτελεσματικό στο να βοηθά τους άνδρες να παίρνουν αντικαταθλιπτικά που μπορεί να οδηγήσουν σε σεξουαλική δυσλειτουργία. Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι το gingko δεν είχε καμία επίδραση. Τα επιστημονικά δεδομένα είναι ασαφή, αλλά επειδή το gingko ενισχύει τη μνήμη και έχει σχετικά λίγες παρενέργειες, ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε.

 • Το Gingko μπορεί να καταναλωθεί ως τσάι ή ως συμπλήρωμα σε μορφή κάψουλας. Και οι δύο μορφές του βοτάνου είναι ευρέως διαθέσιμες στα καταστήματα υγιεινής διατροφής.
 • Μην παίρνετε συμπληρώματα gingko εάν έχετε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων ή λαμβάνετε φάρμακα για την αραίωση του αίματος. Επισκεφθείτε το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το συμπλήρωμα είναι ασφαλές για εσάς.

Διαβάστε επίσης : Το καλύτερο χάπι για στυτική δυσλειτουργία

Χάπια που περιέχουν βότανα για την αύξηση του μεγάθους του πέους

Εξετάστε τη λήψη συμπληρωμάτων μάκα

Αυτή η σκόνη από την Ρίζα Μάκα είναι γνωστή ως αφροδισιακό. Περιέχει τα φυτοχημικά μακαμίδια και μακαίνια, τα οποία λέγεται ότι ενισχύουν την ενέργεια και βοηθούν τους άνδρες να διατηρήσουν τη στύση . Επειδή δεν έχουν διεξαχθεί οριστικές επιστημονικές μελέτες για αυτήν την ουσία, είναι καλύτερο να προχωρήσετε με προσοχή. Φροντίστε να το συζητήσετε με το γιατρό σας προτού αρχίσετε να προσθέτετε αυτό το συμπλήρωμα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Σκεφτείτε να πάρετε L-αργινίνη

Αυτό είναι ένα αμινοξύ που οδηγεί σε αυξημένη ροή αίματος , βοηθώντας το πέος να γίνει μεγαλύτερο κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Μια μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ έδειξε ότι ορισμένοι άνδρες παρουσίασαν βελτιώσεις μετά τη λήψη του συμπληρώματος για 6 εβδομάδες. Διατίθεται σε καταστήματα φυσικών τροφίμων και η συνιστώμενη δόση είναι 1 γραμμάριο (0,035 oz), 3 φορές την ημέρα.

 • Αυτό το συμπλήρωμα δεν πρέπει να λαμβάνεται εάν παίρνετε νιτρογλυκερίνη για την καρδιά σας, γιατί μπορεί να προκαλέσει πτώση της αρτηριακής πίεσης. Συζητήστε με το γιατρό σας για το εάν πρέπει να πάρετε L-αργινίνη.

Φάτε καρπούζι

Δεν είναι βότανο, αλλά έχει ιδιότητες που μπορεί να βοηθήσουν στην αύξηση του μεγέθους και της διάρκειας των στύσεων με παρόμοιο τρόπο με την αργινίνη. Το καρπούζι περιέχει ένα αμινοξύ που ονομάζεται κιτρουλίνη, το οποίο μετατρέπεται σε αργινίνη και οδηγεί στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων.Το γεγονός ότι το καρπούζι περιέχει κιτρουλίνη είναι ένα σχετικά νέο εύρημα, επομένως δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες για να διαπιστωθεί πόσο καλά λειτουργεί πραγματικά ή πόσο καρπούζι θα πρέπει να φάτε για να δείτε τα οφέλη. Ωστόσο, δεδομένου ότι το καρπούζι θεωρείται μια υπερτροφή όσον αφορά την υγεία των ανδρών, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος τρώγοντας άφθονο όσο είναι στην εποχή του.

Δοκιμάστε φυσικές λύσεις που μπορούν να αυξήσουν το μέγεθος

Κόψτε το κάπνισμα

Το μέγεθος του πέους σας, είτε είναι χαλαρό είτε σε στύση, εξαρτάται από το πόσο αίμα περιέχει. Η χρήση προϊόντων καπνού προκαλεί στένωση των αρτηριών του σώματος, γεγονός που με τη σειρά του μειώνει τη ροή του αίματος στο πέος. Εάν καπνίζετε, εμποδίζετε το πέος σας να είναι όσο μεγαλύτερο θα μπορούσε να είναι.

Ασκηθείτε τακτικά

Η κίνηση του σώματός σας ενισχύει την υγεία του κυκλοφοριακού, ενισχύοντας τις αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα στο πέος σας. Εάν δεν ασκείστε καθόλου, το πέος σας μπορεί να μην αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυνατότητές του. Επιδιώξτε να ασκείστε για περίπου μία ώρα την ημέρα, είτε θέλετε να πάτε για κολύμπι, βόλτα, τζόκινγκ ή βόλτα με ποδήλατο. Οποιοσδήποτε τύπος άσκησης θα βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος στο πέος σας.

 • Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να ασκήσετε το ίδιο το πέος σας με τρόπο που θα το κάνει μεγαλύτερο. Το πέος αποτελείται από λείους μυς, οι οποίοι δεν αυξάνονται σε μάζα με την άσκηση.

Εξασκήστε τον πυελό σας

Μπορεί να μην είστε σε θέση να δημιουργήσετε το ίδιο το πέος μέσω της άσκησης, αλλά αν ενισχύσετε τον πυελό σας, το σώμα σας θα μπορεί να συγκρατεί καλύτερα το αίμα στο πέος σας. Ο πυελός πιέζει τη φλέβα που εμποδίζει το αίμα να φύγει από το πέος κατά τη διάρκεια των στύσεων. Μπορείτε να ενισχύσετε τον πυελό σας χρησιμοποιώντας ασκήσεις Kegel. Μια δοκιμή που διεξήχθη στη Βρετανία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που έκαναν ασκήσεις Kegel είχαν καλύτερη σεξουαλική λειτουργία από εκείνους που έκαναν άλλες αλλαγές στον τρόπο ζωής τους αλλά δεν έκαναν τις ασκήσεις.

 • Βρείτε το πυελικό σας μυ σφίγγοντας τον ίδιο μυ που χρησιμοποιείτε για να σταματήσετε τη ροή των ούρων σας.
 • Σφίξτε και απελευθερώστε τον μυ 8 φορές. Ξεκουραστείτε και κάντε το άλλες 8 φορές και ξανά μέχρι να κάνετε 3 ή 4 σετ.
 • Κάντε τις ασκήσεις μία φορά την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.

Χάστε λίπος στην κοιλιά

Το πέος σας μπορεί να φαίνεται μικρότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, αν είναι μερικώς καλυμμένο από την κοιλιά σας που γέρνει από πάνω. Η απώλεια λίπους στην κοιλιά δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται για το αντιληπτό μέγεθος του πέους σας. Ξεκινήστε να λαμβάνετε μέτρα για να χάσετε βάρος και πιθανότατα θα δείτε βελτίωση και σε άλλους τομείς. Σύμφωνα με μια έκθεση από το Χάρβαρντ, οι άνδρες με μέση 110 εκατοστά και πάνω έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να έχουν στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) από τους άνδρες με μέση 81 εκατοστά.

 • Ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε . Στόχος να κάνεις ασκήσεις καρδιο καθώς και προπόνηση με βάρη.
 • Τρώτε ολόκληρα τρόφιμα, όπως άπαχο κρέας, ψάρι, δημητριακά ολικής αλέσεως, φασόλια, όσπρια, λαχανικά, φρούτα και υγιεινά έλαια.
 • Αποφύγετε τα επεξεργασμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα, την υπερβολική ζάχαρη και άμυλο και τα υδρογονωμένα έλαια.

Δοκιμάστε συσκευές ενίσχυσης του πέους

Υπάρχουν μερικές απλές, μη επεμβατικές συσκευές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε το πέος σας να μεγαλώσει και να μείνει μεγεθυσμένο αρκετό καιρό για να κάνετε σεξ. Εάν ο στόχος σας είναι να έχετε μεγαλύτερη, πιο σταθερή στύση χωρίς να χρησιμοποιείτε φάρμακα ή επεμβατικές θεραπείες, δοκιμάστε μία από αυτές τις συσκευές:

 • Δαχτυλίδι πέους. Αυτό λειτουργεί κρατώντας το αίμα στο πέος όταν αυτό εμποτίζεται κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Το πέος σας θα είναι προσωρινά μεγαλύτερο και πιο άκαμπτο.
 • Μια αντλία πέους . Είναι μια συσκευή κενού που εφαρμόζει γύρω από το πέος. Όταν χρησιμοποιείτε μια χειροκίνητη αντλία, τραβάει αίμα στο πέος και το διατηρεί προσωρινά σε στύση.
 • Χρησιμοποιήστε έναν επιμηκυντή : Ενας επιμηκυντής όπως το γνωστό Gnetics Extender μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερο πέος με τις κατάλληλες ασκήσεις και οδηγίες.

Σκεφτείτε το προσεκτικά πριν χειρουργηθείτε

Η χειρουργική μεγέθυνση πέους, ή φαλλοπλαστική, έχει ατυχείς παρενέργειες. Με αυτή τη χειρουργική διαδικασία, το πέος επεκτείνεται σε μήκος, αλλά θυσιάζεις τη λειτουργία. Μετά από μια διαδικασία μεγέθυνσης το πέος δεν είναι πλέον σε θέση να ξεχωρίζει από το σώμα. Αντίθετα, κρέμεται ανάμεσα στα πόδια. Και μερικές φορές, δεν στέκεται πλέον καθόλου. Η αναζήτηση φυσικών λύσεων είναι μια πολύ καλύτερη λύση.

 • Η φαλλοπλαστική χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός πολύ μικρού πέους, που ονομάζεται επίσης “μικροπενία”, και σε αυτές τις περιπτώσεις η χειρουργική επέμβαση είναι ευεργετική. Ωστόσο, η φαλλοπλαστική που γίνεται σε ένα πέος μέσου μήκους μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία, ουλές και παραμόρφωση.