Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήShopΑντλίεςΑντλία Μεγέθυνσης
Save 10 €

Αντλία Μεγέθυνσης

 • Εξασφαλίζει τέλεια στεγανότητα
 • Ξεκάθαρα αποτελέσματα της μεγέθυνσης του πέους σε σύντομο χρονικό διάστημα
 • Πλήρης έλεγχος της συσκευής
 • Σκληρή και παρατεταμένη στύση
 • Δυνατότητα να μετράτε τα αποτελέσματά σας σε συνεχή βάση
 • Πρόσθετος μετρητής για έλεγχο κενού

Original price was: 39,90 €.Current price is: 29,90 €.

Αγαπημένα
Κατηγορία:

Περιγραφή

Τι είναι η αντλία μεγέθυνσης πέους

Η Αντλία μεγέθυνσης πέους της Medico είναι μια αντλία κενού σχεδιασμένη για άνδρες που αναζητούν νέες δυνατότητες. Η τακτική χρήση της αντλίας – τρόμπας αυξάνει το μέγεθος του πέους και ενισχύει τη στύση. Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή της αντλίας θα κάνει τη χρήση του προϊόντος ευχάριστη, ασφαλή και μακροχρόνια.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια αποτελεσματική αντλία. Η τακτική εκπαίδευση δίνει ένα σταθερό και αισθητό αποτέλεσμα. Ο αέρας αντλείται από τον κύλινδρο με έναν βολικό μηχανισμό. Η μπάρα μεγέθους στην επιφάνεια της αντλίας σας επιτρέπει να δείτε τη διαφορά του μεγέθους τους πέους πριν και μετά την άσκηση.

Μια πολύ βολική στη χρήση αντλία μεγέθυνσης, χάρη στην οποία το πέος σας μπορεί να μεγαλώσει τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η λειτουργία της είναι απλή και προκύπτει από τους νόμους της φυσικής – μετά την εισαγωγή του πέους μέσα στο δοχείο της αντλίας, η άντληση δημιουργεί κενό.

Αυτό το κενό με τη σειρά του, επιτρέπει την ταχύτερη και ισχυρότερη πλήρωση των αιμοφόρων αγγείων με αίμα. Χάρη σε αυτό, θα κάνετε το πέος σας πολύ πιο ευαίσθητο σε οποιοδήποτε άγγιγμα, θα μπορείτε να νιώσετε πολύ περισσότερη ευχαρίστηση και έτσι θα οδηγηθείτε σε έναν οργασμό που δεν είχατε ποτέ πριν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την αντλία μεγέθυνσης πέους

Το μεγεθυντικό αποτέλεσμα της αντλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους.

Το πρώτο είναι να την χρησιμοποιήσετε ως αντλία μεγέθυνσης πέους. Οι τακτικές ασκήσεις μπορούν να κάνουν την αύξηση του μεγέθους να διαρκέσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Όσον αφορά το αποτέλεσμα μεγέθυνσης της αντλίας πέους, οι απόψεις είναι ξεκάθαρες – χρειάζεται υπομονή. Αυτό απαιτεί τουλάχιστον αρκετές εβδομάδες τακτικών συνεδριών διάρκειας περίπου 15 λεπτών κάθε 2-3 ημέρες.

Ωστόσο, μετά από κάποιες εβδομάδες είναι σίγουρο πως η τρόμπα πέους θα δώσει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Το ερώτημα για το πόσο μήκος ή πάχος θα κερδίσετε με μια αντλία πέους είναι αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των ανδρών. Υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η αντλία πέους έχει μεγεθύνει πολλά εκατοστά το πέος τους, και άλλοι που ισχυρίζονται πως είδαν διαφορά λίγων εκατοστών.

Ωστόσο, μια αντλία πέους μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους. Δηλαδή, αμέσως πριν την επαφή ή τον αυνανισμό χρησιμοποιήστε μια αντλία πέους για να έχετε μια άμεση αύξηση του μεγέθους. Αυτό το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και σίγουρα θα διαρκέσει καθ’ όλη την διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού.

Οι απόψεις σχετικά με αυτή τη δράση είναι πολύ θετικές – η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και μία ώρα πριν το σεξ και η στύση κατά τη διάρκεια της μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη από το συνηθισμένη. Η αντλία πέους είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε κάποια στυτική δυσλειτουργία , που οφείλεται κυρίως στην κούραση ή το στρες.

Όταν χρησιμοποιείτε μια αντλία πέους ή μια αντλία στύσης πέους, θυμηθείτε να τηρείτε τη συνιστώμενη ώρα και να επιλέξετε το σωστό κενό. Η άντληση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο πέος σας, όπως και η υπερβολική άντληση του πέους σας.

Οποιοσδήποτε τύπος συμφόρησης αιμοφόρων αγγείων, ερυθρότητα, ερεθισμός πρέπει να παρατηρείται προσεκτικά. Μικρές αλλαγές είναι φυσικές, αλλά πιο σοβαρές, όπως πρήξιμο, πόνος ή μπλε χρώμα του πέους, σημαίνουν ότι η χρήση της αντλίας πρέπει να σταματήσει. Οι απόψεις είναι σαφείς ως προς αυτό – μην υπερβάλλετε με τη δύναμη του κενού και τον χρόνο χρήσης της τρόμπας στο πέος.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Πληροφορίες συσκευής

Συνολικό μήκος: 22 cm
Εξωτερική διάμετρος: 6,9 cm
Υλικό: Σιλικόνη / ABS
Συσκευασία: 1 τεμ.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop