Μεγέθυνση πέους και τεχνικές αύξησης μεγέθους

To μέγεθος του πέους είναι ένα ευαίσθητο θέμα για πολλούς άνδρες. Θα πρέπει να υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα και με βάση αυτή τη προσέγγιση θα πρέπει ο ειδικός να προτείνει και την ανάλογη θεραπεία.

Εγώ και οι συνεργάτες μου πιστεύουμε στην χειρουργική αποκατάσταση του προβλήματος. Θα πρέπει ο ασθενής να γνωρίζει τι περιμένει διότι εκεί έγκειται και το κλειδί της επιτυχίας.

Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να προσφέρει αύξηση, όσον αφορά το μήκος, κατά 2 έως και μέγιστο 5 εκατοστά. Όσον αφορά την πάχυνση ακολουθούνται και ανάλογες χειρουργικές τεχνικές.

Ποιες είναι οι κοινές τεχνικές για την μεγέθυνση του πέους

• Αντλίες κενού

Οι αντλίες κενού υπόσχονται την αύξηση του μεγέθους του πέους. Η μέθοδος αυτή μπορεί να ακούγεται λογική και εύκολη, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της αίσθησης καθώς και σε τραυματισμό κάποιων αγγείων.

• Φαρμακευτική αγωγή και Pills

Πρέπει να προσέξουμε τις διαφημίσεις για τα θαυματουργά χάπια για επιμήκυνση πέους, ιδιαίτερα αυτά που υπόσχονται ότι θα σας προσφέρουν μεγαλύτερο πέος. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο FDA για την ενίσχυση πέους , δεν υπάρχει λοιπόν και καμία εγγύηση ως προς το ποια συστατικά ή φάρμακα για την υποτιθέμενη αναβάθμιση πέους μπορούν να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξαιρούνται τα χάπια όπως το sizegain plus και το xtrasize που έχουν πάρει έγκριση απο την Ευρωπαϊκή ένωση

• Κρεμαστά Βάρη

Ορισμένοι πιστεύουν στην ενίσχυση του πέους με βάρη που κρέμονται από την άκρη του πέους κατ’επανάληψη. Αυτή είναι ίσως η αρχαιότερη μέθοδος βελτίωσης, αλλά δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση.

Κρεμαστά βάρη μπορούν να αυξήσουν το μήκος ενός πέους με την πάροδο του χρόνου, αλλά δεν αυξάνουν το πάχος. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε τραυματισμούς, βλάβες και μειωμένη αίσθηση του πέους.

• Χειρουργική

Υπάρχουν διάφορες χειρουργικές προσεγγίσεις με καλά σε γενικές γραμμές αποτελέσματα.

Διαβάστε Επίσης : Rhino Gold Gel