Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Rhodiola Rosea

Η Rhodiola, που είναι επιστημονικά γνωστή ως Rhodiola rosea , είναι ένα βότανο που καλλιεργείται σε ψυχρές περιοχές και στα μεγάλα υψόμετρα της Ευρώπης και της Ασίας.

Οι ρίζες του είναι προσαρμογόνα (βότανα ή φυτικές ενώσεις που βοηθούν το σώμα να αντισταθεί και να προσαρμοστεί στο στρες) που περιέχουν περισσότερες από 140 ενώσεις που βοηθούν την υγεία.

Παραδοσιακά, έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς στη Ρωσία, τη Σκανδιναβία και άλλες περιοχές της Ευρώπης και συνεχίζει να εξυπηρετεί πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο σήμερα. Πολλοί άνθρωποι καταναλώνουν τη rhodiola για τα οφέλη της, τα οποία περιλαμβάνουν αυξημένη ενέργεια, δύναμη, αντοχή και πνευματική ικανότητα. Λέγεται επίσης ότι βοηθά στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και στη διαχείριση των επιπτώσεων του στρες, της κατάθλιψης και του άγχους.

Όταν περιλαμβάνεται σε έναν καλά ισορροπημένο τρόπο ζωής, η rhodiola μπορεί να υποστηρίξει τις προσπάθειες για τη διαχείριση σωματικών και ψυχολογικών στρεσογόνων παραγόντων. Επειδή προσφέρει πολλά βασισμένα σε στοιχεία οφέλη για την υγεία, είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συμπλήρωμα διατροφής.

Only products on sale

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop