Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Saw Palmetto

Το Saw palmetto ( Serenoa repens ) είναι ένας μικρός φοίνικας που φύεται σε παράκτιες περιοχές και σε πευκοδάση. Το φυτό πήρε το όνομά του από τις πριονωτές ράχες που καλύπτουν τους μίσχους του.

Το εκχύλισμα από μούρα saw palmetto έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και λαμβάνεται συνήθως ως συμπλήρωμα διατροφής. Το εκχύλισμα του έχει αποδειχθεί ότι ωφελεί άτομα με ουρογεννητικές παθήσεις όπως η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη (BPH). Το Saw palmetto μπορεί επίσης να βελτιώσει την τριχόπτωση και ορισμένα συμπτώματα ανεπάρκειας ανδρογόνων ή χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης .

Τα περισσότερα συμπληρώματα saw palmetto στην αγορά περιέχουν εκχύλισμα των καρπών του φυτού. Τα συμπληρώματα Saw palmetto διατίθενται σε διάφορες μορφές, όπως κάψουλες, υγρά και σκόνες. Το Saw palmetto μπορεί να ληφθεί μόνο του και μπορεί επίσης να βρεθεί σε συμπληρώματα πολλαπλών συστατικών με άλλα φυτικά εκχυλίσματα και βότανα, όπως η τσουκνίδα και το pygeum.

Το Saw palmetto μπορεί να ληφθεί σε μία ημερήσια δόση ή σε διαιρεμένες δόσεις. Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να λαμβάνετε συμπληρώματα saw palmetto, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να σας δώσει οδηγίες.

Only products on sale

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop