Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Turmeric - Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην ιατρική της Αγιουρβέδα και στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τη θεραπεία παθήσεων όπως δερματικές διαταραχές, αναπνευστικά προβλήματα, ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις και πεπτικές διαταραχές. Πιο πρόσφατα, ο κουρκουμάς έχει γίνει ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής που προωθείται για να ωφελήσει μια ποικιλία παθήσεων όπως η αρθρίτιδα, οι πεπτικές διαταραχές, η κατάθλιψη και οι αλλεργίες, μεταξύ άλλων.

Ο κουρκουμάς έχει μελετηθεί τις τελευταίες δεκαετίες για να κατανοηθούν τα πιθανά οφέλη του για την υγεία. Μια μελέτη του 2020 διαπίστωσε ότι h κουρκουμίνη σχετίζεται με αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιδιαβητικές, αντιδιαρροϊκές, αντιμικροβιακές, αντιικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Η έρευνα έχει αρχίσει να δείχνει συνδέσεις μεταξύ ορισμένων από αυτές τις ιδιότητες και τα πραγματικά οφέλη για την υγεία των ανθρώπων. Για παράδειγμα, μελέτες σε ανθρώπους έχουν δείξει τη δυνατότητα της κουρκουμίνης στη διαχείριση του πόνου από οστεοαρθρίτιδα. 

Only products on sale

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop