Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήShopΓυναίκαΑύξηση ΣτήθουςBiggerBust : Αύξηση Στήθους Και Σύσφιξη 90 Κάψουλες
Save 10 €

BiggerBust : Αύξηση Στήθους Και Σύσφιξη 90 Κάψουλες

Αύξηση Μεγέθους Στήθους

Το BiggerBust είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο δημιουργήθηκε για να επιτύχει γρήγορη και αποτελεσματικη αύξηση του στήθους, αύξηση του όγκου του μπούστου καθώς και αύξηση της σφριγηλότητας. Αν ψάχνεται βιταμίνες για αύξηση του στήθους, το Biggerbust είναι το κατάλληλο φυτικό προιόν για εσάς,

Original price was: 39,90 €.Current price is: 29,90 €.

Αγαπημένα
Κωδικός προϊόντος: 5905669259248 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Το BiggerBust είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής (βιταμίνες) το οποίο δημιουργήθηκε για να επιτύχει γρήγορη και αποτελεσματικη αύξηση του μεγέθους του στήθους, αύξηση του όγκου του μπούστου καθώς και αύξηση της σφριγηλότητας. Αν ψάχνεται βιταμίνες για αύξηση στήθους το Bigger Bust έχει όλα αυτά τα χρήσιμα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να μπορέσετε να έχετε ενα μεγάλο και σφριγηλό στήθος. Το συγκεκριμένο προιόν εντάσσεται στα φυτικά χάπια για αύξηση στήθους, αλλά δεν πωλείται στα φαρμακεία, παρά μόνο σε online καταστήματα όπως είναι το uromed.

Τα οφέλη της χρήσης του BiggerBust

 • γρήγορη και αποτελεσματική αύξηση του μεγέθους και του όγκου του μπούστου
 • αύξηση στήθους με φυσικό τρόπο
 • αύξηση της σφριγηλότητας
 • σέξι εμφάνιση του μπούστου
 • ανύψωση και στρογγυλοποίηση του στήθους
 • διεγείρει την μικροκυκλοφορία στο στήθος
 • καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης του στήθους
 • πρόληψη χαλάρωσης του μαστού
 • ενυδάτωση και υγιές δέρμα στην περιοχή του στήθους
 • βελτιώνει την ελαστικότητα του μπούστου

BiggerBust Αύξηση γυναικείου στήθους με φυσικό τρόπο

Συστατικά BiggerBust

Κώνοι λυκίσκου

Το φυτό “λυκίσκος” – ένα προϊόν της φύσης, το οποίο χρησιμοποιείται απο τα αρχαία χρόνια ευρέως στην ιατρική και την κοσμετολογία. Όχι πολύ καιρό πριν, διαπιστώθηκε ότι αυτό το φυσικό προϊόν περιέχει φυτοοιστρογόνα 8-PN, ανάλογα με τη γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο. Αυτό εξηγεί τη μοναδική επίδραση του λυκίσκου στις γυναικείες ασθένειες. Είναι γενικά αποδεκτό ότι το μέγεθος του μαστού εξαρτάται από την ποσότητα των οιστρογόνων. Ο λυκίσκος διεγείρει την εργασία των λείων μυών και συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή ορμονών, συμπεριλαμβανομένων των οιστρογόνων. Για να απελευθερωθεί η ορμόνη σε μεγάλες ποσότητες, οι μύες πρέπει να χαλαρώσουν σωστά.

8% εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού

Το κόκκινο τριφύλλι είναι ένα βότανο που βοηθάει σημαντικά στην αύξηση του μεγέθους του στήθους. Περιέχει φυτικές οιστρογονικές επιδράσεις. Χάρη στην παρουσία τους, το βότανο προλαμβάνει ενοχλητικές παθήσεις κατά την εμμηνόπαυση. Προσθέτει σθένος και στοχεύει στη σύσφιξη και αύξηση της ελαστικότητας του στήθους και του ιστού του μαστικού αδένα.

Ο μηχανισμός δράσης των ισοφλαβονοειδών του κόκκινου τριφυλλιού:

Τα ισοφλαβονοειδή λόγω της παρόμοιας δομής τους με την οιστραδιόλη 17, έχουν την ικανότητα να συνδέονται με τον υποδοχέα οιστρογόνου (ER). Η ισχύς πρόσδεσής τους στο ER είναι χαμηλότερη από εκείνη της οιστραδιόλης και η συγγένειά τους με αυτούς τους υποδοχείς είναι χαμηλότερη. Τα περισσότερα ισοφλαβονοειδή δείχνουν μεγαλύτερη συγγένεια για το ER από το ER , ειδικά κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, όταν τα επίπεδα οιστρογόνων μειώνονται.

Τα ισοφλαβονοειδή, παρόμοια με τα φάρμακα SERM (εκλεκτικοί ρυθμιστές υποδοχέα οιστρογόνου), εκτός από την οιστρογονική δράση, μπορεί επίσης να έχουν αντι-οιστρογόνο δράση, ανάλογα με τη συγκέντρωση των ενδογενών οιστρογόνων που κυκλοφορούν στο αίμα και τον τύπο του υποδοχέα οιστρογόνου. Για το λόγο αυτό, τα ισοφλαβονοειδή έχουν ευεργετική επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία, στον κολπικό βλεννογόνο, στον εγκεφαλικό ιστό και στις διαδικασίες αναδόμησης των οστών, χωρίς να επηρεάζουν δυσμενώς τη μήτρα και τον μαστικό αδένα.

Μελέτες σε περιεμμηνοπαυσιακές και μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που έλαβαν ημερήσια δόση 80 mg ισοφλαβονοειδών κόκκινου τριφυλλιού για 3 μήνες δείχνουν σημαντική μείωση της σοβαρότητας του εμμηνοπαυσιακού συνδρόμου (δείκτης Kupperman).

Επίδραση των ισοφλαβονοειδών του κόκκινου τριφυλλιού στον μαστικό αδένα:

Μελέτες μαστογραφίας σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες έχουν δείξει ότι τα ισοφλαβονοειδή του κόκκινου τριφυλλιού, σε αντίθεση με την HRT, δεν αυξάνουν την πυκνότητα του ιστού του μαστού, υποδηλώνοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του μαστού κατά τη θεραπεία με σκευάσματα κόκκινου τριφυλλιού. Παρόμοια θετικά αποτελέσματα λήφθηκαν σε γυναίκες με οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού που χρησιμοποίησαν 40 mg ισοφλαβονοειδών κόκκινου τριφυλλιού για 3 χρόνια. Τα ισοφλαβονοειδή του κόκκινου τριφυλλιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γυναίκες με ιστορικό καρκίνου του μαστού.

Η επίδραση των ισοφλαβονοειδών του κόκκινου τριφυλλιού στην κατάσταση του δέρματος:

Τα ισοφλαβονοειδή του τριφυλλιού έχει βρεθεί ότι είναι κόκκινα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος αυξάνοντας το πάχος και την περιεκτικότητά του σε κολλαγόνο.

Σόγια

Παρέχει στον οργανισμό μας φυτοοιστρογόνα. Η κύρια ομάδα φυτοορμονών που υπάρχουν στη σόγια είναι οι ισοφλαβόνες. Αυτές είναι φυσικές ουσίες σε φυτικά προϊόντα, παρόμοια στη δομή με τις γυναικείες ορμόνες φύλου που εκκρίνονται από τις ωοθήκες. Χαρακτηριστικό όμως των φυτοοιστρογόνων είναι η συγγένειά τους με τους ανθρώπινους υποδοχείς οιστρογόνων. Υπάρχουν δύο τύποι αυτών των υποδοχέων στο ανθρώπινο σώμα: ER-άλφα και ER-βήτα. Τα πρώτα βρίσκονται στις ωοθήκες, τον μαστικό αδένα και το ενδομήτριο….. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι τα φυτοοιστρογόνα μπορούν να μειώσουν τη χοληστερόλη στο αίμα, να δυναμώσουν τα οστά και να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.


Bigger Bust – Βιταμίνες για αύξηση στήθους – Σύνθεση 1 κάψουλας:

 • λυκίσκος 180mg
 • 8% εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού 100mg
 • φαγόπυρο 50mg
 • σόγια 50 mg
 • καλαμπόκι 40mg
 • κριθάρι 40 mg
 • σίκαλη 40 mg
 • φυτικές ίνες μήλου 20 mg
 • Ογκώδης παράγοντας: (E460) μικροκρυσταλλική κυτταρίνη
 • Αντισυσσωματικοί παράγοντες: (E470B) στεατικό μαγνήσιο και (E551) διοξείδιο του πυριτίου

Προφυλάξεις

Η χρήση του συμπληρώματος διατροφής Bigger Bust από άτομα που λαμβάνουν αντιδιαβητικά φάρμακα απαιτεί συμβουλή γιατρού

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα, με ενα ποτήρι νερό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Μην υπερβαίνετε τις 3 κάψουλες την ημέρα.

Προτείνουμε να χρησιμοποιείται 2 μεθόδους ταυτόχρονα: κάψουλες των οποίων η φυσική σύνθεση λειτουργεί στο εσωτερικό και ορός που χρησιμοποιείται απευθείας για τη φροντίδα του μαστού. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε απροσδόκητα σύντομο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον πληροφορίες

Εταιρείες Συμπληρωμάτων

Medica Group

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop