Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ΑρχικήShopΤεστοστερόνηΕκδυστερόνη – Ecdysterone
Save 3.55 €

Εκδυστερόνη – Ecdysterone

Αυξηση Τεστοστερόνης

Η εκδυστερόνη είναι μία από τις πιο γνωστές εκδυστεροειδείς ενώσεις που έχει παρόμοια δομή με τα ανδρογόνα. Είναι ένα δημοφιλές υποκατάστατο των στεροειδών μεταξύ των αθλητών και χρησιμοποιείται για ανάπτυξη των μυών και βελτίωση της απόδοσης.

 • περιέχει ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα του βοτάνου Leuzea
 • η δομή της μοιάζει με την τεστοστερόνη
 • δημοφιλής αντικατάσταση στεροειδών
 • κατάλληλο τόσο για χορτοφάγους όσο και για vegans

Original price was: 24,50 €.Current price is: 20,95 €.

Αγαπημένα
Κωδικός προϊόντος: 46456 Κατηγορία:

Περιγραφή

H Εκδυστερόνη είναι ένα εκχύλισμα από το βότανο Leuzea, το οποίο περιέχει έως και 90% του δραστικού συστατικού ecdysterone. Τα εκδυστεροειδή έχουν παρόμοια δομή με τα ανδρογόνα και είναι επομένως δημοφιλή μεταξύ των αθλητών ως υποκατάστατο στεροειδών και ως συμπληρώματα για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και της μυϊκής ανάπτυξης. Οι πιθανές επιδράσεις της εκδυσστερόνης στην υγεία και τη φυσική κατάσταση έχουν γίνει αντικείμενο πολλών ερευνών.

Ecdysterone – εκχύλισμα Leuzea με 90% περιεκτικότητα σε ecdysterone

Η εκδυστερόνη είναι μία από τις πιο γνωστές εκδυστεροειδείς ενώσεις που έχει παρόμοια δομή με τα ανδρογόνα. Τα εκδυστεροειδή προέρχονται από έντομα, υδρόβια ζώα και φυτά. Συγκεκριμένα, η εκδυστερόνη είναι ένα εκχύλισμα από το βότανο Leuzea (Rhaponticum carthamoides) το οποίο περιέχει έως και 90% του δραστικού συστατικού εκδυστερόνη. Είναι ένα δημοφιλές υποκατάστατο των στεροειδών μεταξύ των αθλητών. Ωστόσο, η έρευνα εξετάζει επί του παρόντος τις επιδράσεις των εκδυστεροειδών στην ανάπτυξη των μυών και τη βελτίωση της απόδοσης. Εκτός από τα προαναφερθέντα οφέλη, σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε μυϊκούς ιστούς, φαίνεται ότι μπορεί να έχουν και άλλες βιολογικές επιδράσεις στην υγεία.

Η εκδυσστερόνη και τα οφέλη της

 • περιέχει ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα του βοτάνου Leuzea
 • η δομή της μοιάζει με την τεστοστερόνη
 • δημοφιλής αντικατάσταση στεροειδών
 • κατάλληλο τόσο για χορτοφάγους όσο και για vegans

Επιπλέον πληροφορίες

Συστατικά

Εκχύλισμα Leuzea (Rhaponticum carthamoides) (90% ecdysterone), διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), αντιπηκτικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο), κάψουλα υπομελλόζης.

Οδηγίες Χρήσης

Πάρτε 1 κάψουλα την ημέρα.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop