Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Geisha Balls Medica Group

Γρήγορη ανταπόκριση

Οι μπάλες γκέισα σας βοηθούν να εκπαιδεύσετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας και να αισθανθείτε περισσότερη ευχαρίστηση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

19,95 

Αγαπημένα 1
Κατηγορία:

Περιγραφή

Οι μπάλες γκέισα σας βοηθούν να εκπαιδεύσετε τους πυελικούς μύες σας και να αισθανθείτε περισσότερη ευχαρίστηση.

Εξωτερικά οι μπάλες είναι απο σιλικόνι, αλλά εσωτερικά έχουν ατσάλινες σφαίρες που είναι εγκατεστημένες στο εσωτερικό για να προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση με το τρέμουλο, το οποίο εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της κίνησης. Οι προπονημένοι μύες kegel είναι σε θέση να δώσουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε έναν άνδρα καθώς και σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, οι μύες του πυελικού εδάφους είναι υπεύθυνοι για τη συγκράτηση των αναπαραγωγικών οργάνων μιας γυναίκας στη θέση τους και επίσης για τη συγκράτηση των ούρων, η οποία μπορεί να είναι προβληματική μετά από εγκυμοσύνη, για παράδειγμα.

Οφέλη από την τακτική προπόνηση των μυών Kegel:

 • οι ασκούμενοι μύες γίνονται ισχυρότεροι,
 • οι μύες θα προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ και για τους δυο σας,
 • και μόνο το να φοράτε μια τρεμάμενη μπάλα δίνει μεγάλη ευχαρίστηση.

Μπάλες Γκέισα και προπόνηση των πυελικών μυών (προπόνηση μυών Kegel)

Η προπόνηση περιλαμβάνει την εισαγωγή των μπαλών στον κόλπο και τη χρήση τους κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων. Για καλύτερο αποτέλεσμα της προπόνησης με τις μπάλες, συνιστάται η κίνηση της λεκάνης προς τα πίσω, προς τα εμπρός και προς τα πλάγια. Ένα γρήγορο περπάτημα είναι αρκετό για να τραβήξετε τις μπάλες. Είναι καλό να κάνετε τρέξιμο, χορό ή μαθήματα γυμναστικής με αυτές. Ξεκινάτε με λίγα λεπτά περίπου την ημέρα και μόλις συνηθίσετε το βάρος των μπαλών μπορείτε να προχωρήσετε σε 2-3 ώρες την ημέρα.
Οι γυναίκες με κόλπο ευαίσθητο στη διέγερση μπορεί επιπλέον να βιώσουν εξαιρετική ευχαρίστηση από τη χρήση των μπαλών.

Μπάλες γκέισα – συνιστώνται από τους ειδικούς

Οι κολπικές μπάλες συνιστώνται πολύ συχνά από μαίες, γυναικολόγους και σεξολόγους επειδή βοηθούν στην αποκατάσταση της λειτουργίας των μυών του πυελικού εδάφους (μύες Kegel). Μετά τον τοκετό, βοηθούν στη διατήρηση των μυών του σε καλή κατάσταση. Η τακτική προπόνηση με μπάλα πυελικού εδάφους αυξάνει σημαντικά την άνεση της σεξουαλικής επαφής – κατά την κολπική επαφή, η γυναίκα αντιλαμβάνεται τα σεξουαλικά ερεθίσματα πιο έντονα και παρέχει εξίσου έντονα ερεθίσματα στον σύντροφό της.

Η μπάλα εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια χρήσης. Είναι καλυμμένη με σιλικόνη, η οποία είναι άοσμη, μη κολλώδης και ευχάριστη στην αφή και απορροφά εύκολα τη θερμοκρασία του σώματος.

Τεχνικές παράμετροι:

 • Εξωτερική διάμετρος: 3,6 cm
 • Υλικό: σιλικόνη
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop