Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

ProVirilia

Aνδρικό ενισχυτικό Τζελ με αίσθηση κρύου που βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης

To Provirilia βοηθά στη μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης στο sex βελτιώνοντας την ποιότητά της στύσης. Παρέχει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα στην ανδρικό μόριο χάρη στο Mentil Lactate

27,90 

Αγαπημένα 4

Περιγραφή

Βελτιώστε την ερωτική σας σχέση με το τζελ Provirilia

Αυτό το τζελ για άνδρες με ψυχρό αποτέλεσμα βοηθά στη μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης των σχέσεων βελτιώνοντας την ποιότητά της στύσης. Παρέχει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα στο ανδρικό μόριο χάρη στο Mentil Lactate, ένα από τα νέα συστατικά που φέρνει αυτή την αίσθηση κρύου αποκτώντας μεγαλύτερη αναζωογονητική δράση.

Αυξήστε τη λίμπιντο και βελτιώστε την απόδοσή σας. Η επιθυμία αυξάνεται χάρη στην αναζωογονητική του δράση και κάνει τα άλλα συστατικά να απορροφώνται πιο εύκολα από τους ιστούς του πέους.

Πώς να εφαρμόσετε το Provirilia;

Συνιστάται η εφαρμογή και το μασάζ στο πέος με μερικές σταγόνες του προϊόντος μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να περιμένετε περίπου 10 λεπτά για να απορροφηθεί το τζελ πριν χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό.

Προφυλάξεις

Δεν είναι αντισυλληπτικό και δεν περιέχει σπερματοκτόνο.

Σύνθεση Provirilia

Μενθόλη: αυξάνει την ευαισθησία της ανδρικής οικείας περιοχής παράγοντας μεγαλύτερη ευχαρίστηση στις σχέσεις βελτιώνοντας έτσι την ποιότητά της. Επιπλέον, φέρνει μια ευχάριστη μυρωδιά.

Προπυλενογλυκόλη: είναι ένα λιπαρό και ουδέτερο συστατικό με ιδιότητες αραίωσης που χρησιμοποιείται για τζελ και κρέμες και είναι αυτό που προκαλεί την αντίθεση ζεστού-κρύου.

Υδροξυαιθυλοκυτταρίνη: συμβάλλει στην απορρόφηση των συστατικών στους ιστούς του πέους.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop