Καλώς ήρθατε στο uromed.gr | Εδώ Θα βρείτε τα πάντα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα και της γυναίκας.
0

Cart

Save 5 €

Maxatin

Το Maxatin υπόσχεται να ζήσετε πολλαπλούς οργασμούς με αύξηση του όγκου εκσπερμάτωσης μέχρι και 500%, ενώ παράλληλα θα βελτιωθεί και η στύση σας.

Original price was: 60,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 55,00 €.

Αγαπημένα 2
Κωδικός προϊόντος: 10003263 Κατηγορία:

Περιγραφή

Maxatin : Αύξηση του όγκου εκσπερμάτωσης μέχρι και 500%

Το Maxatin είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον όγκο της εκσπερμάτισης, τη σκληρότητα της στύσης και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Χρησιμοποιώντας μια φόρμουλα βιολογικών συστατικών, το Maxatin έχει δείξει επιστημονικά σημαντικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών και οι μαρτυρίες από ικανοποιημένους πελάτες είναι επίσης εντυπωσιακές. Το καλύτερο από όλα, επειδή κάθε συστατικό του Maxatin είναι εντελώς οργανικό, αυτό το φυσικό συστατικό είναι απολύτως ασφαλές και χωρίς παρενέργειες

Τα Οφέλη

Το φάρμακο έχει δοκιμαστεί κλινικά για την καθαρότητα και την ασφάλεια και έχει εγγύηση επιστροφής μετρητών
Οι γιατροί σεξουαλικής ευεξίας υποστηρίζουν τα συμπληρώματα για την ενίσχυση της σεξουαλικής επιθυμίας και είναι φιλικά προς το χρήστη. Τα συστατικά έχουν οργανική βάση και δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Συστατικά

Το Maxatin είναι ένα εξ ολοκλήρου οργανικό φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της σεξουαλικής σας ζωής. Όλα τα συστατικά και τα μείγματα αναλύονται καλά στα εργαστήρια για να εγγυηθούν την ευημερία και την αποτελεσματικότητά του. Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει ολόκληρο τον κατάλογο των συστατικών. αν και ορισμένα από τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται σε αυτό το φάρμακο είναι αυτά:

 • Maca Tuber
 • Ρίζα Maca
 • Sarsaparilla
 • L-Λυσίνη και L-αργινίνη
 • Cranberry
 • Σπόροι Κολοκύθας

Το Maxatin είναι ένα πλήρως ελεγμένο φυσικό συμπλήρωμα που έχει αναλυθεί από εξειδικευμένους ιατρούς και βιολόγους, έχει μελετηθεί κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών και έχει εγκριθεί από τους γιατρούς για κατανάλωση από τους ασθενείς τους. Δεδομένου ότι το Maxatin δεν χρησιμοποιεί σκληρά χημικά ή επικίνδυνα φαρμακευτικά προϊόντα, δεν απαιτεί ιατρική συνταγή. Πολλά από τα συστατικά που βρίσκονται στη φόρμουλα Maxatin έχουν χρησιμοποιηθεί ως φάρμακα για παθήσεις υγείας για περισσότερο από έναν αιώνα.

Συνδυάζοντας δεδομένα αιώνων για ολιστικά φυτικά συστατικά, σύγχρονη εργαστηριακή επιστήμη και ηθικές ιατρικές συμβουλές, το Maxatin παρέχει εγγυημένα αποτελέσματα που υποστηρίζονται από έρευνα και αναλύσεις που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Δεν υπάρχει άλλο προϊόν στην αγορά ικανό να σας δώσει παρόμοια ώθηση σε απόδοση, όγκο και εμπιστοσύνη.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop