Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα διαβάσετε για το Formoline L112. Ψάξαμε πολύ και πραγματοποιήσαμε μια ενδελεχή έρευνα, εξετάζοντας τα συστατικά, τις παρενέργειες, την κλινική έρευνα και τη συνολική εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, διαβάσαμε δεκάδες απαντήσεις και σχόλια χρηστών από όλο τον ιστό. Και στο τέλος συνοψίσαμε και συμπιέσαμε όλα όσα βρήκαμε για να σας δώσουμε τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεστε να μάθετε για αυτό το πρωτοποριακό προιόν.

Τι είναι το Formoline L112;

Η φορμολίνη L112 είναι ένα συμπλήρωμα για την απώλειας βάρους, το οποίο ισχυρίζεται ότι περιορίζει την απορρόφηση του διατροφικού λίπους, υποστηρίζει την απώλεια βάρους, διατηρεί το βάρος και μειώνει τα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος. Κατασκευάστηκε από την Certmedica International GmbH και εισήχθη στην αγορά το 2009. Στην σύνθεση του ενσωματώνει έναν γραμμικό πολυσακχαρίτη που ονομάζεται χιτοζάνη, συγκεκριμένα β-1,4-πολυμερές D-γλυκοζαμίνης και N-ακετυλο-D-γλυκοζαμίνης, που προέρχονται από οστρακοειδή.

Ο κύριος ισχυρισμός είναι ότι η φορμολίνη L112 συνδέεται με τα διαιτητικά λίπη, εμποδίζοντας την απορρόφησή τους από τον οργανισμό και δυνητικά οδηγεί σε απώλεια βάρους έως και 10 κιλών την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι αυτό το αποτέλεσμα εμφανίζεται χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στις τακτικές διατροφικές συνήθειες κάποιου ή η συμπερίληψη της άσκησης.

Σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή, τα άτομα που στοχεύουν στην απώλεια βάρους θα πρέπει να λαμβάνουν δύο ταμπλέτες δύο φορές την ημέρα, ενώ όσοι εστιάζουν στη διαχείριση βάρους θα πρέπει να επιλέξουν ένα δισκίο δύο φορές την ημέρα. Ο προτεινόμενος χρόνος για κατανάλωση είναι προς το τέλος των δύο γευμάτων με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και είναι διαθέσιμο τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα φαρμακεία

Έρευνες

  • Βάση δεδομένων Abstracts of Reviews of Effects :  Μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της έρευνας για τη χιτοζάνη δείχνει ότι το συστατικό μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην απώλεια βάρους.
  • Θαλάσσια φάρμακα :  Η γλυκοζαμίνη μπορεί να αποτρέψει την αύξηση του σωματικού βάρους σε ζώα που τρέφονται με δίαιτες υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.
  • Παχυσαρκία BMC :  Το β-1,4-πολυμερές της D-γλυκοζαμίνης και της N-ακετυλο-D-γλυκοζαμίνης σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων οδήγησε σε απώλεια βάρους.

Τι λέει η επιστήμη για το Formoline L112

Αρκετές μελέτες έχουν διερευνήσει την επίδραση της φορμολίνης L112 στην απώλεια βάρους και τα επίπεδα χοληστερόλης. Μια μελέτη, διάρκειας 25 εβδομάδων, αποκάλυψε ότι τα άτομα που χρησιμοποιούσαν φορμολίνη L112 έχασαν 1,8 κιλά περισσότερο βάρος σε σύγκριση με αυτά που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η μελέτη δεν επεκτάθηκε πέρα ​​από αυτό το χρονικό πλαίσιο για την αξιολόγηση της επιμονής της απώλειας βάρους με την πάροδο του χρόνου.

Σε μια μελέτη του 2016 από τον Cnubben , παρατηρήθηκε ότι η απορρόφηση του λίπους από το γαστρεντερικό σωλήνα στην κυκλοφορία, καθώς και η έκθεση σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, μειώθηκε και καθυστερούσε. Αυτό υποδηλώνει πιθανά οφέλη για τα υπέρβαρα άτομα.

Μια ανασκόπηση του 2018 από τον Cornelli κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πολυγλυκοζαμίνη L112 συνδέεται με τα λιπίδια, μειώνοντας αποτελεσματικά τη μάζα του λίπους.

Μια ανάλυση το 2018 συσχέτισε τη χρήση της φορμολίνης L112 με χαμηλότερα επίπεδα ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων στις μισές από τις μελέτες που εξετάστηκαν. Μειώσεις βάρους αναφέρθηκαν επίσης, ειδικά όταν η φορμολίνη L112 συνδυάστηκε με μείωση θερμίδων και σωματική δραστηριότητα. Σημειωτέον, ανεπιθύμητες ενέργειες αναφέρθηκαν μόνο στο 1% των συμμετεχόντων.

Η φορμολίνη L112 φαίνεται να προσφέρει μια βελτίωση στην απώλεια βάρους σε σύγκριση με ένα εικονικό φάρμακο, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με σωματική δραστηριότητα και περιορισμό των θερμίδων, με βάση τις επιστημονικές μελέτες που αναφέρονται παραπάνω.

Δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη μακροχρόνιες μελέτες για το L112, αυξάνοντας την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα για να καθοριστεί εάν το συμπλήρωμα μπορεί να διατηρήσει την απώλεια βάρους ή εάν τα αποτελέσματα είναι μόνο προσωρινά. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι αυτά τα ευρήματα βασίζονται σε ισχυρισμούς του κατασκευαστή και θα πρέπει να ερμηνεύονται με προσοχή μέχρι να διεξαχθεί πιο εκτενής έρευνα.

Στην γερμανία το Formoline L112 Extra είναι το Νο1 προϊόν αδυνατίσματος,  
Αλλά αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο χάπι αδυνατίσματος. Αυτή είναι μια πρακτική «μηχανική» λύση σε ένα ουσιαστικά απλό αλλά επίμονο πρόβλημα: εάν καταναλώνετε περισσότερη ενέργεια από όση χρειάζεστε για να λειτουργήσει το σώμα σας, το σώμα σας αποθηκεύει την περίσσεια ως λίπος. Έτσι, για να χάσετε βάρος ή να αποτρέψετε την αύξηση του βάρους, πρέπει να αντιστρέψετε αυτήν την εξίσωση.

Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Αδυνατίσματος

Το Formoline L112 Extra σας βοηθά να κάνετε ακριβώς αυτό. Χρησιμοποιώντας μια φυσική ίνα που συνδέεται με τα λίπη,  η φορμολίνη  μειώνει τη συνολική πρόσληψη θερμίδων από τα τρόφιμα αφαιρώντας ένα σημαντικό ποσοστό των διαιτητικών λιπών στην πηγή, στο στομάχι.
Οι φυτικές ίνες είναι εντελώς αδρανείς, καμία δεν μεταβολίζεται και περνά  με ασφάλεια  μέσω του συστήματος με τα δεσμευμένα λίπη, αφαιρώντας τα από το σώμα σας πριν αφομοιωθούν.
Το Formoline L112 λειτουργεί ειδικά σε λίπη (όχι τρόφιμα με βάση τη ζάχαρη ή υδατάνθρακες) και έτσι είναι πιο αποτελεσματική όταν οι θερμίδες προέρχονται από μια διατροφή πλούσια σε επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες κορεσμένων και τρανς λιπαρών. Σε αντίθεση με ορισμένα συμπληρώματα που δεσμεύουν το λίπος,  η φορμολίνη  δεν απαιτεί να βρίσκεστε πάντα κοντά σε ένα μπάνιο.
Τα αποτελέσματα δείχνουν πιθανή απώλεια βάρους 7 κιλών σε διάστημα 4 εβδομάδων.
Το Formoline L112 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός συστηματικού προγράμματος απώλειας βάρους ή ως προϊόν περιστασιακής χρήσης όταν δεν είναι δυνατό να μετρηθούν θερμίδες, όπως όταν βρίσκεστε σε διακοπές ή όταν γευματίζετε με φίλους, και θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τη συνολική πρόσληψη λίπος και θερμίδες που προέρχονται από λίπος.
Προωθεί επίσης ένα αίσθημα πληρότητας, επομένως οι χρήστες μπορούν φυσικά να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες. Δεν δρα στον μεταβολισμό του οργανισμού και είναι πολύ καλά ανεκτό. Είναι κατάλληλο για άτομα με διαβήτη καθώς δεν υπάρχει ανταλλακτική αξία υδατανθράκων και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της πρόσληψης χοληστερόλης.
Το Formoline L112 είναι ένα βραβευμένο, αξιόπιστο προϊόν αδυνατίσματος που έχει κοσμήσει τα πρωτοσέλιδα Γερμανία, για περισσότερα από δώδεκα χρόνια. Οι Γερμανοί έχουν μάθει να προσαρμόζουν τη χρήση της  φορμολίνης  L112 ανάλογα με τις περιστάσεις τους και χρησιμοποιείται τόσο από όσους προσπαθούν να διατηρήσουν το βάρος τους όσο και από εκείνους που προσπαθούν να χάσουν το περιττό βάρος. Πλέον το Formoline L112 extra υπάρχει και στην Ελλάδα.