Χιλιάδες άντρες πρέπει να υπομείνουν μια βαρετή ερωτική ζωή, περιορισμένες εκσπερματίσεις, αδύνατες στύσεις και πολύ σύντομους οργασμούς. Όλα αυτά όχι μόνο επηρεάζουν την απόδοση, αλλά τις σχέσεις, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση τους ακόμα και έξω από την κρεβατοκάμαρα τους.

Μια αρνητική εικόνα για τον εαυτό σας μπορεί να επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής σας και αν δεν νοιώθετε αρκετά άντρας, αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση και να καταστρέψει κάτι που θεωρείται μια από τις ωραιότερες απολαύσεις της ζωής.

Δεν είναι ανάγκη όμως να συμβεί αυτό. Μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής, απλά χρησιμοποιώντας την κρέμα για στυτική δυσλειτουργία (τοπικής χρήσης και βελτίωσης) ProVirilia.

Το ProVirilia είναι το νούμερο ένα φυσικό τζελ τοπικής χρήσης που χρησιμοποιείται για τη δραστική βελτίωση της απόδοσης και των αισθήσεων που βιώνονται από το πέος. Με άλλα λόγια, είναι μία κρέμα για τη στυτική δυσλειτουργία.

Ποια είναι τα οφέλη του ProVirilia

Μπορείτε να περιμένετε αυτά τα οφέλη με τη συχνή χρήση του ProVirilia:

 • Στύσεις οι οποίες διαρκούν και είναι πολύ ισχυρές
 • Έλεγχο των εκσπερματίσεων σας και ικανότητα να παρατείνετε τους οργασμούς σας
 • Μια πιο σκληρή και σταθερή στύση η οποία είναι πιο απολαυστική και ευχάριστη στο μάτι
 • Δυνατούς οργασμούς που διαρκούν ακόμα περισσότερο
 • Μια μεγάλη αύξηση της διάρκειας, της ερωτικής αντοχής και της σεξουαλικής επιθυμίας
 • Μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ, και για τους δύο συντρόφους

ProVirilia – Πώς δουλεύει;

Ο σκοπός του είναι να βελτιώσει την ερωτική απόλαυση με την εφαρμογή του. Η καινοτόμος φόρμουλα του, αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, βελτιώνοντας όχι μόνο την ποιότητα αλλά και το ύψος της στύσης σας κάνοντας τη να φαίνεται μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή.

Τα συστατικά του ProVirilia ενεργούν κατευθείαν στα αγγεία που συγκρατούν το αίμα στο σηραγγώδες σώμα του πέους, τα οποία είναι οι κύριοι υποδοχείς αίματος και είναι το σημείο όπου βρίσκεται το 90% του αίματος όταν έχετε μια στύση.

Αυξάνοντας τη ροή του αίματος σε αυτήν την περιοχή έχετε σημαντικά οφέλη όπως πιο έντονους και ευχάριστους οργασμούς και μια μεγαλύτερη δυνατότητα εκσπερμάτισης. Εξαιτίας της αυξημένης ροής του αίματος στο πέος, το πέος σας κατά τη διάρκεια της στύσης φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα (κάτι που θέλουν όλοι οι άντρες!)

Το ProVirilia τζελ είναι για εξωτερική χρήση μόνο. Τα συστατικά απορροφούνται πολύ καλύτερα μέσω του δέρματος. Απλά ρίξτε λίγες σταγόνες στο πέος σας και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθούν μια ή δυο φορές την ημέρα ή πριν το σέξ και δείτε πως τα φυσικά φυτικά συστατικά του ProVirilia διεγείρουν το πέος έτσι ώστε να έχετε μια πιο σταθερή στύση.

Συστατικά του ProVirilia

Ο κατασκευαστής δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο έλαιο, αλλά στη σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις του Provirilia δηλώνει ότι το προϊόν περιέχει 12 συστατικά.

 • Διπροπυλενογλυκολη: Ένα συστατικό που δημιουργείται από την εστεροποίηση της διπροπυλενογλυκόλης με βενζοικό οξύ. Η Διπροπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται εκτενώς στην κοσμητική ιατρική. Χρησιμοποιείται συχνά στα αρώματα, στα αποσμητικά, στα κραγιόν και ενυδατικά προϊόντα.
 • Αποσταγμένο νερό: Πιθανώς προστίθεται για να δώσει όγκο στο έλαιο και να το κάνει πιο ρευστό και πιο εύκολο στη χρήση για το μασάζ στο δέρμα.
 • Καρβομερές: Ένας όρος που χρησιμοποιείται για την αναφορά σε μια σειρά πολυμερών τα οποία γίνονται από ακρυλικό οξύ και συμπεριλαμβάνονται συχνά σε κοσμητικά προϊόντα όπως τζελ και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Τα καρβομερή είναι χρήσιμα επειδή εμποδίζουν τα γαλακτώματα από το να διαχωρίζονται και βελτιώνουν την ποιότητα ροής των υγρών.
 • Τριαιθανολαμίνη: Ένα συστατικό που χρησιμοποιείται συχνά σαν ρυθμιστής του PH σε κοσμητικά προϊόντα και προϊόντα προστασίας των μαλλιών.
 • Φυτική Γλυκερίνη: Ένα συστατικό που συνήθως προέρχεται έλαια φυτικών σπόρων, όπως η σόγια, η καρύδα, και ο φοίνικας. Η καθαρή φυτική γλυκερίνη προστίθεται σε προϊόντα ομορφιάς επειδή απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δρα σαν διαβιβαστής άλλων στοιχείων.
 • L-Αργινίνη: Ένα αμινοξύ που φαίνεται ότι έχει την δυνατότητα να ανοίγει τα αιμοφόρα αγγεία και να βελτιώνει την κυκλοφορία. Αν και η δοσολογία που συμπεριλαμβάνεται δεν είναι γνωστή, η L-Αργινίνη είναι πιθανώς το πιο σημαντικό συστατικό της φόρμουλας.
 • Εκχύλισμα από αλόε βέρα: Ένα δημοφιλές φυτικό εκχύλισμα που προστίθεται συχνά σε ενυδατικές κρέμες και άφτερ σέιβ.
 • Υδροξυαιθυλοκυτταρίνη: Ένα κυτταρικό παράγωγο που χρησιμοποιείται γενικά σαν τζελ και είναι ένα από τα κύρια συστατικά στο KY Jelly.
 • Μεθυλοπαραμπεν: Ένας αντιμυκητιακός και συντηρητικός παράγοντας που προστίθεται συχνά στα καλλυντικά.
 • Μενθόλη: Η Μενθόλη έχει δροσιστική επίδραση στο δέρμα κάτι που την κάνει ένα πολύτιμο συστατικό σε λοσιόν και κρέμες για τον ήλιο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μενθόλη δίνει μια αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα, αλλά δεν είναι σίγουρο για το αν και σε ποιο βαθμό μπορεί να αναζωογονήσει το πέος.
 • Ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C): Πιστεύεται ότι είναι ωφέλιμο για το δέρμα, αφού η βιταμίνη C που παρέχεται από το ασκορβικό οξύ προστίθεται συχνά σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος και ομορφιάς. Όταν παράγεται σωστά μπορεί να βοηθήσει στην απόκτηση ενός νεανικότερου και πιο σφιχτού δέρματος.
 • Κιτρικό οξύ: Είναι δύσκολο να μαντέψουμε τον λόγο χρήσης το κιτρικού οξέος, αλλά χρησιμοποιείται σε θεραπείες ομορφιάς, οι οποίες θεραπεύουν τους διαφορετικούς τόνους στο δέρμα αποφράζει τους μπλοκαρισμένους πόρους. Είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό το οποίο είναι χρήσιμο στην προστασία του δέρματος από τα αποτελέσματα της γήρανσης.