Επιτέλους βρήκα έναν άνδρα, με μεγάλο πέος !

πέος άνδρας μέγεθος μεγέθυνση σεξουαλική ικανοποίηση βραχύς χαλινός φίμωσηΟ άνδρας όπως είναι γνωστό, δίνει μεγάλη έμφαση στην εύρυθμη σεξουαλική του λειτουργία , η οποία αντανακλά την ψυχική αλλά και τη σωματική του υγεία .Το σεξουαλικό πρόβλημα γίνεται αισθητό και βιώνεται κυρίως σωματικά, ενώ παράλληλα έχει άμεση σχέση με τις λειτουργίες των γεννητικών οργάνων.

Η σεξουαλική ικανοποίηση ορίζεται ως η ικανότητα της ελεύθερης διείσδυσης του πέους χωρίς την ύπαρξη στυτικής δυσλειτουργίας και χωρίς δυσμορφία, φίμωση, βραχύς χαλινός, που εμποδίζουν την ομαλή διείσδυσή του στον κόλπο της γυναίκας.

Η αυτοπεποίθηση, λοιπόν, στον άνδρα πηγάζει μέσα από μία πολύ προσωπική σχέση που έχει ο ίδιος με το πέος του. Φαίνεται να υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση του άνδρα με το πέος του, τον άνδρα με το όργανό του, κάτι που στην γυναίκα δεν υπάρχει, απουσιάζει το πέος και δηλώνει απώλεια. 

Πέος, Άνδρας και Ανδρισμός

Είναι δύο λέξεις οι οποίες ορίζονται από την σχέση του άνδρα με τον ανδρισμό του; Δηλαδή του άνδρα με το πέος του; Αλήθεια, είναι τελικά ο άνδρας ικανοποιημένος με το μόριό του; Τι θα πει μικρό και τι μεγάλο πέος; Τελικά θα πρέπει να ψάξουμε έναν άνδρα να μας πει επιτέλους αν υπάρχει φυσιολογικό μέγεθος πέους ή αν θέλετε ένα εργαλείο που δεν είναι ούτε μικρό αλλά ούτε μεγάλο;
Είσαι 1,95 εκατοστά στο ύψος και σε στύση το μέγεθος του πέους είναι 15 εκατοστά. Δεν χειρουργήθηκες ποτέ στην περιοχή, δεν είχες φίμωση, δεν είχες βραχύ χαλινό και ούτε κάποια άλλη πάθηση.

άνδρας μεγένθυση πέους στυτικής δυσλειτουργίας στύση μικρό μεγάλο φυσιολογικό πέοςΡωτάμε, λοιπόν ποια είναι η δική σου απάντηση.

Αυτός ο άντρας έχει μικρό, μεγάλο ή φυσιολογικό πέος;

Σε σχέση με το ύψος και γενικά τον σωματότυπο θα έλεγε κανείς πως είναι ένα μικρό πέος, ένας μικρός φαλλός που μάλλον χρειάζεται μεγέθυνση, μεγέθυνση πέους, φαλλοπλαστική.

Σκεφθείτε τώρα έναν άνδρα με ύψος 1,65 εκατοστά και το ίδιο μήκος πέους κατά την στύση, δηλαδή 15 εκατοστά. Νομίζω πως όλοι θα πουν, είναι και μεγάλο, όχι μεγέθυνση πέους αλλά μήπως να κάνει και «σμίκρυνση».

Αν ρωτήσετε τον ίδιο θα πει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος που έχει ένα τόσο μεγάλο πέος. Μάλιστα καλά όλα αυτά, σκεφθείτε μία γυναίκα σωματώδης με ύψος 1,85 εκατοστά κι έμπειρη στον έρωτα. Μάλλον θα πρότεινε να κάνει μεγέθυνση πέους, ίσως και πάχυνση. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο χωρισμός και η έλλειψη αυτοπεποίθησης από τον συγκεκριμένο άντρα.

μέγεθος πέους μεγάλο πέος στυτική δυσλειτουργία σεξ σεξουαλική ικανοποίησηΣε αντίθεση μ’ αυτά θα έρθει κάποιο άλλο αρσενικό και θα πει:

« Αφήστε τα αυτά, το μέγεθος πέους δεν μετράει »

Τι θα σκεφτείς όταν ένας άνδρας πει μία τέτοια κουβέντα ;

1.    Η πρώτη σκέψη θα πάει στο ζήτημα, για να το λέει μάλλον έχει μικρό πέος
2.    Μήπως έχω κι εγώ μικρό πέος;
3.    Τελικά μετράει το μέγεθος; μήπως έχω κι εγώ πρόβλημα;
4.    Έχει σταθερή σχέση;
5.    Έχει πολλά λεφτά;

Κάπως έτσι, λοιπό, σκέφτεται ο άνδρας ενώ την απάντηση δεν τη δίνουν φυσικά οι γυναίκες, αλλά η ίδια η ερώτηση.

Φυσικά και μετράει και μάλιστα κάποιες θα έλεγαν, « μία εικόνα χίλιες λέξεις »

Τι να κάνει, λοιπόν, ένας άνδρας που έχει τέτοιο πρόβλημα, να το ρίξει στην φιλοσοφία και την εγκεφαλικότητα των γυναικών ή να βρει μία μικροκαμωμένη κοπέλα;

Σκεφθείτε τελικά να την βρει και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να τον χωρίσει για κάποιον άλλον. Ε, ποια θα είναι η πρώτη σκέψη στον άνδρα;

Με χώρισε διότι ο άλλος έχει μεγαλύτερο πέος και μάλιστα αν το τραβήξουμε κιόλας το θέμα, θα σκέφτεται πως στον καφέ με τις φίλες της θα λέει η πρώην:

« Επιτέλους βρήκα έναν άνδρα, με μεγάλο πέος ! »

μέγεθος πέος κατάθλιψη στυτική δυσλειτουργία άγχος σεξ ανικανότηταΚαι φυσικά ρωτάω εγώ. Μεγάλο πέος; είναι αλήθεια μεγάλο ή σου φαίνεται έτσι επειδή του πρώην ήταν μικρό ή έστω μέχρι να βρεις κάποιον με μεγαλύτερο πέος;

Καιρός να πάμε και λίγο στα ιατρικά. Με την στύση τι γίνεται; Όταν ένας άνδρας αισθάνεται μειονεκτικά για το μέγεθος του πέους του, αρχίζουν και τα προβλήματα της στυτικής δυσλειτουργίας. Κακή στύση σημαίνει κακή σεξουαλική ζωή και φυσικά ένα χαλαρό πέος σίγουρα δεν μπορεί να θεωρείται και μεγάλο. Η επιβεβαίωση έρχεται στην σχέση που υπάρχει στον άνδρα με τον εαυτό του, την προσωπικότητά του, την γνώση του ή στην σχέση με το μικρό, μεγάλο πέος του, την στύση του μέσω μίας γυναίκας;

Αυτό είναι και το θέμα, υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια στο ζήτημα μέγεθος, μήκος και πάχος του πέους. Το μέγεθος εμπλέκεται κι επεκτείνεται και στον τομέα της στύσης, απ’ την στιγμή που το άγχος απόρριψης ή επιβεβαίωσης κυριαρχεί στην ζωή του άνδρα.

Με πιο απλά λόγια ένα πέος που δεν ικανοποιεί τον ανδρισμό έχει πολλές αρνητικές επιπτώσεις. Χωρισμοί, κατάθλιψη, στυτική δυσλειτουργία, άγχος, απομόνωση, αποχή από το σεξ, ανικανότητα.

Η σύγχρονη κοινωνία προσπαθεί να πείσει όλους μας ότι το πέος πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις ώστε να προσδίδει σε έναν άνδρα την ταυτότητα του ικανού εραστή. Την ίδια στιγμή επιχειρείται η εδραίωση της ιδέας ότι η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας αυξάνεται σε συνάρτηση με το μέγεθος του πέους του ερωτικού συντρόφου της.

«Τελικά είτε έτσι, είτε αλλιώς, η μεγέθυνση του πέους είναι κάτι που γίνεται, είναι πραγματικότητα και προσφέρει σίγουρα ένα μεγαλύτερο πέος από αυτό που είχατε»